Од 18та недела балончиња па скоро секој ден ама ептен фокус легната на грб инаку дури после 21 22ра ги распознавав појасно. Малецко е уште за да се осеќа баш прецизно. @Maci321 обично постелка на преден ѕид се осеќа многу послабо и подоцна да не ти се лажни контракции од таа недела се осеќаат земај си магнезиум
Пијам магнезиум и тоа по 3 пати во денот од 250. Земам на Natural wealth magnezium ama se mislam dali da gi smenam na Now da kupam
И пиј вода лажни контракции се често резултат и на дехидратација. Инаку мислам нема врска фирмата, јас цела бременост не осетив мака со грчеви и чести контракции до сега а пијам по 300мг само дневно, но девојки кои имаа проблеми знам зимаат магнезиум цитрат наводно тој подобро делувал.
Јас имам постелка на заден ѕид и повеќе се чувствуваат ударите, отколку на преден. А и мн порано почнуваат да се чувствуваат.
Не сум го пробала тој, во првата директ користев, а сега во вторава на нау магнезиум цитрат и на марнис, на марнис повеќе ефект ми дадоа.
И јас исто сум со постелка на заден ѕид, сега сум 19 недела и најчесто додека лежам осеќам, ама се случува и додека седам, обично после јадење. После јадење благо досега без промашај. Негде околу 17та недела прв пат приметив, баш како балончиња.
Јас сум 17+3 Имам некој белузлав секрет можда малку поинтензивен денес претпоставувам нормално е? Брисеви негативни, нема мирис….
Barav na internet, na nekoi sajtovi pisuva od 13ta nedela a na drugi od 14ta nedela za vtoro tromesecje