Како ја осеќавте таа тапа болка? Докторката ми рече нормално е. Мене овие два три дена ме болат препоните, колковите ме вртат чувствувам тапа бола доле ниско, мислам цела се растегам. 14та сум, и како ви беше вам? Ми е стра да не е нешто лошо болките
Иста сум и јас. Тапа болка ли е каква ли некогаш кога ќе засече ме фаќа страв. И колкови болат и половина и препони. Понекогаш ако не ме стега ништо па си мислам дали тоа е ок Уште во 19та недела одам како пингвин Ќе биде интересно.
Има ли некој шо е второ тромесечие а повраќа уште?Значи нема утро јас да не повраќам, киселините си ги повраќам веќе.. Неможам ништо да апнам неам апетит не знам тоа дете како ке се развива..
Јассс веќе сум 13 + 1 ама нема спас од ова повраќање и гадењееее. Два дена бев супер ни гадење ни повраќање а денес пак. Немам сила веќе 3 месеци живот немам затворена во 4 ѕида никој не сакам да видам. Депресија на најјако
И јас сум иста затворена 4месеци, многу ретко излегувам зошто само неарна сум, не повраќам толку колку што имав главоболки па настинка, еден ден да сум арна после три дена неарна
Девојки кога дознавте пол јас бев вчера 16+5 прв преглед и машко е . Инаку очекував да сум 12 недели али првиот тест ми дал лажно негативен кога сум била 4 недели бремена.. и малку се шокирав.
јас сум 18ма недела и сеуште не знам пол, здравје на втор скрининг се надевам дека ќе ми кажат ако не се крие
Здраво, јас направив брисеви кои испаднаа чисти а со тоа и се боцкав за Rubella,Syphillis, Anti hcv, Hiv1/2, i HBS, ама тука нема за токсоплазмоза, дали вас ви даваа да испитате? Или само мојот матичен заборавил да ми даде да испитам? Прашувам бидејќи дома чувам мачка, испитано беше Torch на приватно во Септември испадна негативен.. ама сакав за секој случај да испитам пак