јас поголеми стресови во животов не сум имала, на маж ми му викам за второ здравје ако сакаме сурогат да почнам да барам уште од сега не сум створена јас за оваа ситуација
Иначе не знам која недела си точно, мене после 12та ми дадоа магнезиум попладне по 500мг да зимам мислам дека и тоа доста ми помага за било какви болки
Јас му реков на маж ми, да е се ок со бебево и да го родам здраво и живо, за второ само по грешка ако фати. Неиздржлив е психичкиот притисок што го осеќам. Не можам да се израдувам... И мене ми препишаа тој магнезиум директ до б-комплекс што е. Го пијам секоја вечер пред спиење. Оваа болка не е како грчеви менструални туку како тежина и голема нелагодност. 14+2 сум моментално.
имав и јас такви пред некоја недела, моментално сум 17та тука сме негде како подуен стомакот и притисок доле,од тоа што читав е дека на прелазот кон втор триместар се шири доста матката и тоа е тоа чувство
И мене ми е даден магнезиум ама те пијам те не поради мачните и повраќањето уште .. вие како сте со тие раб??
Ни јас немам повратено ич. Денес ме боли желудникот и имав дијареа. За среќа не сум стигнала до повраќање досега. Се надевам така ќе остане
Тие пулсирања минимални болки затегање на мускулатура, нешто како да ве штрецнува, па некоја тапа болка во бешика па во кичма, се е тоа нормално. Ќе бидете посмирени кога ќе почнете да го осеќате бебето, па тогаш ќе му ја мислите цел ден ако не сте го осетиле да мрда зошто не мрда и така
Девојчиња, 15 недела сум и во неколку наврати забележав како водлест исцедок, скроз прозирен. Колку е нормално ваков исцедок? Се плашам да не ми истекува плодова вода. Овие стравови што ги имам сериозно не се веќе нормални, цело време сум преплашена и во грч.
И јас имам понекогаш повеќе,некогаш помалце,велат дека е нормално.Утре сум на контрола ќе прашам матичниот колку е нормално.Инаку за стравови и јас сум иста никако да се опуштам и да уживам.
Zdravo, dali moze da mi predlozite ginekolog vo sistina za vodenje bremenost, invitro, bliznacka bremenost? Fala
Некој со главоболка што му почнала во второ тромесечие? Денес особено ме боли главата. Прво тромесечие се беше ок и јас сум човек што на прсти може да изброи кога го болело глава во животов. Притисок: 90 со 60 што за мене е стандард.
Jas glava nemam krenato od glavobolki, od krajot na vtori mesec eve sum sredina na 4 i seuste se macam so glavobolki