Нормално е, така мене преќу ноќ ми ги снема сите симтоми кога наполнив 16.-та. До тогаш се убивав од .
Јас минатата недела осеќав чудно чувство на скокоткање, ама вчера сабајлето дефинитвно го осетив бебо, како да ме скокоткаше пеперутка на стомакот. Преубаво
И со првото и сега околи 17 18 недела.. па го нема некокку дена па пак осетишш.. со првото ппрано почнав секојдневни удари сега покасно ради постелка на преден ѕид... 20 21 недела веќе почнува секојдневно по 2 3 пати денот.. сега сум 25 удира цело време некогаш повеќе некогаш помалку
Женски што прегледи треба освен скрининг, скриен шеќер, ддмери во втор семестар? Јас направив скрининг и ддмери во 22, скриен шеќер во 24. Од 24 до 30 нема ништо преглед освен ехо?
Дали после брисеви имате чудно чувство доле? Како болка иам најдоле од стомакот. Ме затега ме пецка ме боле.. Кога станувам од столот најчесто.. И пред да останам бремена исто ми беше два три дена мислам ме болеше..
Da, seuste se nemam porodeno ama bolkite od brisevite i hsg sto go pravev za mene bea mn jaki. Nekolku saati posle toa me boli stomakot dolu.
14 недела полна денеска, второ дете. Одвреме навреме имам пеперутки во стомак, така го осеќам, како треперење. Се уште повремено гадење од мирис готвенa храна, особено супи и манџи, месо
Исто бев до скоро.сега 20та цело време сум гладна,манџи сеуште не,кафе исто.Првата бременост ептен поразлична
Ја и со првото до кај 6 месец манџи и месо ми сметаа. А иначе скоро до вчера ништо не јадев сега нонстоп гладна
Веќе сум 17 и некој ден и уште имам некое гадење на мириси манџи парфеми омекнувачи... не знам до кога вака јадам по нешто ама само лесна храна мали оброци
Ja nemam ni majka ni svekrva, soprugot do 5, 6 na rabota, a malo dete imame, pravam taka da pomine i si povrakjam
Здраво жении, шо користвете за бело прање? Чекаме резултати од брисеви па ке ми дсде терапија. Имам многу не ме пече ни чеша ниту мириса само го има многу. Ми рече полигинакс ама ајде нека стигнат резултатите..