I jas da prijavam deka bas denes go nema a celo vreme udiralo shutiralo se tegnele ama denes ni kafe ne mu deluva
Сабајле во 5 ја осетив, па цел ден ја немаше, и еве сега дури поле туширање мрдна.Изгледа денов се мрзливи
Здраво на сите и со лесно да ни е Јас сум 14+4 уште ниту едно кило не сум поправена, со мачнини немав нешто многу многу маки, само сум со многу слаб апетит Инаку оваа бременост ми е трета Имам едно родено, второ спонтан и сега трето со близначка ама едното е празно ќесе од прв преглед. Инаку сум со клексан од 7ма недела, се боцкам во стомак цел ми е модар и почнува скоро од секое боцкање крв да имам, метил фолат 1000 и б12 1000, тоа го пијам само од суплименти Како сте вие Дали ви рекоа за пол Мене досега 2 пати машко
Бев со малата до лекар сега (за неа), па се вратив и легнав и си земав лижавче од тие нивните детски од аптека И еве го конечно после цел ден спиење, реши да стане, му се свиѓа лижавчето изгледа. Ме извади од памет ццц Сега ќе наплати за цел ден Почна со нежно клоцнување и тоа повисоко (дека нели ви се жалев дека ниско мава) и сега веќе ми го измести и стомаков од што се вртка
Тоа се недели каде кога како се осеќа бебе.. исто бев и јас.. зашо го нема а вчера 3 пати го осетив па посче 3 дена го нема ... тек посче 22 нед почнав секојдневно
Јас од 12та мислам недела почнав во рака ми се стврдна стомакот и језиво ми беше. И мене ми тече крв иначе
Во рака сама неможам, би сакала во нога ама таму немам сало туку мускул тврд дека сум мн слаба Во стомак веќе ми е презаситено изгледа местото по 5-6 пати ќе ја ставам иглата и боли многу
Незнам дали имате болки во гради, левата поготово како да имам камен во неа И на спиење кога менувам страна од болка се будам, дали е нормално вака градите да болат Во прва бременост мислам дека на почеток малку и помина, ама ова секој ден полошо
Ме болеа премногу на почеток кога пиев естрофем (тоа е естрадиол), дури кожата ме пржеше надворешно. Сега не ме болат и мислам дека малку спласнаа.
Јас инаку сум на терапија еутирокс за штитната, хипо хашимото дали од тоа може дека е хормон Во прва бременост не пиев И знаеш колку ми се вртат лоши работи во глава Да е иста болката во двете ај ама во лева како камен жив и болка на додир уште повеќе Инаку имам масталгија на неа и мајка има рак на дојка
И јас пијам Еутирокс, не е од тоа сигурно. И мене истите мисли ми одеа пред бременост, дури и правев тумор маркери, ама некако се убедив дека не ми е ништо и не реагирав колку и да ме болеа и еве сега е добро. Одиш на контроли за градата?
Да, секоја година Лани бев во март, во систина кај Маја Чапова Сега гледам термини нема а и 5000 ден преглед мн поскапиле
Ohh... Ke se naviknes jas ne stipnuvam veke mevce i ne me boli. A vo noga probav mnogu boli i ako nemas salo nemozes. Vo raka kaj sto e meko samo pod prav agol poleka bocni. Stomak nema da mozes sekako veke
Значи, јас сама ако не зезнам нешто, нема кој. Ми дадоа терапија за инфекцијата, веројатно кандида е, читајќи според упатството. И 6 дена требаше да примам Флуомицин, а наредни 6 пробиотик. И вчера втора вечер ставање, леле неќе да влезе никако. Како сѐ не пробав. Иако почна да се распаѓа, викам ај малце да го натопам со вода, нема друго чаре. И ми падна дирек во одводната цевка. Прашањето ми е, пошто знам дека нема да ми дадат без рецепт нова кутија, ќе се заебам јако ако ставам само 5, или најарно да преземам нешто?
Леле и мене истото ми е секоја вечер на вечер ме болат градите преку ден немам некоја мака ама навечер кога се вртам ме болат и тоа многу, од почеток ниту еднаш не престанаа да ме болат И само се гледам во огледало да не имам нешто само некои шубиња
Јас така ти живеам секој ден во шубе, баш сега со скинав прслукот и гледам дали помалце боли левара, не ! А тебе само едната повеќе те боли? Која недела си?