Здраво девојки Ние некако стигнавме до 15+2дена. Фала му на господ малку се стиши крварење кое го имав но сеуште ми е неизвесно и мирувам. Којзнае како ќе биде. Сакав да ве прашам сега ми се јавува некое чувство скоро секој ден на затегање доле кај матката, странични жегања кај препони кои ми одат надоле накај ципата, дури кога ми се оди по мала во вц некогаш неможам целосно да се исправам, одам свиткана како гравче, кога ќе станам од кревет како некое заглавено топче да имам доле и ми е страв да не ми излезе. Незнам дали е нормално и дали и вие сте осеќале така?
Сосема нормална болка е во втор триместер. Истегнување на кружни лигаменти. Јас баш бев испаничена кога ги осекав што отидов на преглед и се си беше нормално со бебе. Магнезиум поголема доза и ми олеснуваше.
Јас сум си со тахикардии особено последните две недели а сум од денес 21 ва недела, исто со низок притисок а понекогаш покачен пулс. Неубаво чувство особено што уште повеќе те паничи и со тоа ми се засилува тахикардијата. Кога почнаа да ми се појавуваат почнав со по едно турско кафе и од кога го тргнав видов дека ми се намалуваат, исто и благата храна и тесто приметив дека ми влијаат лошо па гледам да се контролирам со простите шеќери. Кога ми се изразени ми помага б6 по два пати на ден и зголемена доза на магнезиум.
Raduvajse na toj pritisok, super e. Da ne dade Gospod da krene, eden kup komplikacii. Sedisi mirna top ti e koja nedela si
Штрумфетке појди за брисеви како што те советувале. Во зависност од тоа што ќе искочи на брисеви, терапијата може да вклучи антибиотик орално и вагиналети.