Јас пред 2-3 месеци купив од аптеката во Ремедика што е. Не знам сега дали има, но може да прашате и таму
Мислам дека ми останаа мене неколку. Ке проверам после кој рок се, ако се ок можам да ви ги дадам ако не наоѓате
Под задникот 2 перници и под нозете една. Јас на грб лежев цело време најудобно ми беше, за спиење на лево најчесто, помалку на десно.
Јас нормално лежам... и Панчевски Систина и Афродита Ремедика вика само да не стоиш многу во денот да не влече гравитација. Неможам и цел ден да лежам малку ќе седнам 10-15 минути па пак назад... не се издржува само легнат. И така грлото на исто ниво е еве 20 дена до сега два пати бев на мерење.
Да да купив и јас со тој рок една лента... ќе видиме ајде ако не донесат ќе ви пишам од грчка дали носат жива фарм.
Незнам, мене така ми препорачаа откако ми го ставија серклажот, дека кај мене беше веќе започнат процесот на раѓање 1 цм бев отворена и пролабиран водењак, ваљда затоа. Така до крај си терав да не тежи. За издржување што да кажам, може неможе терав не мрднав од кревет. Како што бев изѕвездена од тоа што ми се случуваше и од еден од докторите, се ми беше страв да направам. Пак ќе кажам јас бев друг случај и знам дека тоа ми помогна.
Да може затоа и си морала така, јас сум со 2.5 моментално грло, беше 2.2. Со лежење се одржува олку сега како ќе прогресира бременоста незнам како ќе иде и грлото. здравје.
Стварно не знам. Само преку стомак ме гледаат. Еднаш ме виде вагинално под спекулум на бокс, ми рече само грлото е затворено. Како се мери?
Друго што ме збуни, Ги гледав извештаите што ги добив од прв скрининг, запишано е постелка на преден ѕид. Од болница кај што одам, на извештаи пишува, постелка на заден ѕид. Не дека е важно, ама ме буни разликата. Од што може да зависи?
I mene taka mi bese,na prv skrining postelka na preden zid a potoa na drugite pregledi mi bese na zaden,vajda se pomestuva,navistina cudno no isto mi bese