Женчиња да ве прашам..... Почнавте ли да купувате по нешто за бебињата? И кога планирате да почнете да го спремате домот за доаѓањето на бебушот ?
Aj prvo dobro utro, pa posle da se pozalam, taman mislev se oporavuvm, ama bebusko ne me ostava, povtorno gadenje, povrakjanje uf ke ima li derman od ova. Bebusko te molam postedi me!
Prvo da se izvinam za dva posta edno po drugo. Jas ne sum pocnala, rano mi e, edna nedela sum vo 4 ima vreme ke kupuvame. Ti si kupila li nesto?
Ништо не сум купила сеуште, а за една недела влегувам во 7-ми месец.... Ајде тоа и не ми е толку страшно, колку што ми е страшно од што имаме да се раскренеме по дома, да се варосува, да се чисти, сакам нови пердиња да купам, нови теписи, плакар за во детската соба... а мм само си се шутка и вика дека има време.... Ме фаќа паника дал ке се стигни се на време да се направи...
@only44you ke stignete ne se sekiraj, I nie sme vo plan da varosuvame, posto sum taze mazena planirame I doma da sreduvame, ama ne sme pocnale od nikade zaradi mene, ama kaj I da e od sredina na april ke pocneme, se nadevam.
Nie rano pocnavme kolicka krevetce i dusec vejke ni se kupeni pred dva.meseci sega brzo majkami iznakupi kebence postelnini bodi benkicina sega cekam od stranstvo da mi stignat nekoi raboti so ni kupile i toa so mi fali da si dokupam. A doma vejke eden mesec sme rastureni se sreduvame bi trebalo zdravje boze pred veligden da sme cisti varosani i spremni malce da odmorime i da si go cekame bebeto
Mesinja sakam da prasam normalno li e: vlezena sum vo 17nedela a seuste go nemam oseteno,mozebi e do bebeto mrzlivo da e no nekako 17nedela mn mi e za da ne se oseka
Еее не се секирaј aкo медa на ехo е се е супер штo не гo oсекaш имa време јaс пoчнaв некаде 21 недела и сегa пaк се грижaм зoштo тoлку ги oсекaм кaкo мрдаат викaм дa не се испoтепaa внaтре.Дa ви се пoжaлaм кoлкoт ме бoли oд сaбaјле му трне уфф и oвa ли ...и зaпек нaјмрaзaм А дoмa бoмбa шкaфoт уште не ни е пoрaчaн зa бебенцaтa мaж.ми се лaди имa време a бaш и немa мнoгу зoштo се пoтешкa стaнувaм и немoжaм дa пoмaгaм мнoгу се измoрувaм oд едни садови кичмaтa ме зaбoлувa.Рaбoтaм пo дoмa се нo не е ништо кaкo пoрaнo
Душичке јади киви, ќе видиш ке леташ до вц Ова од искутво ти кажувам.... А инаку и кај мене маж ми се ми вели има времееееееее, а мене се потешко и потешко ми станува веќе....
Леле Снешке блазеси ти.... Ние абер немаме сеуште... А ти не знаеш колку работа имам за правење по куќава....
Mozam da zamislam i kaj taka bese sega sme da recam na pola pat stignati kolju so mozime sega da sredime posle so bebe malo i uste majstori mi falat po doma