Здраво мешиња, Јас почнав да осеќам нешто као балончиња кога се врткаат низ стомак, баш некое скокотливо чувство и се израдував ептен. Ама па сега мислата ми е што вчера ги осеќав, ама денес не. Ич. Ни малце да затрепери. Инаку 18+6 сум, еве утре 19. Тамам сум за мрдкањево ама па еден ден да а друг ден не? Јас сакам цело време да ми мрдка да знам дека е ОК. Инаку почнаа се повеќе да ме болат колковите. Нели на грб неможе да се спие. Као се препорачува левата страна за спиење. Се трудам да се контролирам и заспивам обавезно на лева страна, ама многу болат. Ставам и перница. И понекогаш знае да ме пробуди болка во колковите а понекогаш потреба да мокрење и ко ќе видиш… жива ненаспана сум. Понекогаш и кога седам гледам ТВ па осеќам местото на болка. Ама на лежење и со вагиналниве додека се стопат…боли колкот. Интересно е колку сите проаѓаме низ исто а сите сме со по нешто различни. Јас мачнини немав ич. Апетит у велико. И стрв и ненаситка. Ве гушкам
Менувај страна, слободно и на десна. Не можеш да направиш штета на бебето ако спиеш на десно само ти може да имаш мачнини и притисок ама на бебка ништо нема да му е јас и на грб си лежам зошто така дпиев цел живот и фала богу еве за некој ден 30та се е добро. Менувај положба ако боли колк не се мачи. Иначе на почетокот лога почувствував мрдање мислам ми се имаше вака десено некој ден да го нема…