Второ тромесечие од бременоста

Discussion in 'Бременост' started by BellaS, Jun 19, 2014.

1. Lostinparadise

Lostinparadise Популарен член

Иста сум, страв ми е да излезам да прошетам да не ми припадне некаде ;(

2. srce-9

srce-9 Популарен член

И јас не одам никаде подалеку од двор откако останав дома и не идам на работа.
    Во вц одам на пола саат, ми се чини дека кој знае колку ми се оди а само неколку капки.
    Бебе притиска и удира ниско.

3. Lostinparadise

Lostinparadise Популарен член

Еден ден не ми помина како шо треба, секој ден се нешто се дешава, или вртоглавици или 20 пати повраќање или болки во срамна коска абе бел ден не видов. Ми се смачи ;(

4. Vegegirl

Vegegirl Истакнат член

Иста сум и јас, баш пишував пред некое време по групиве барав мислење. Имам нон стоп вртоглавици ми почнаа од 25та сега сум 27ма на крај... бев на орл на очно се е таман, крвна слика и скриен е таман. Притисок и мене ми е низок ама стандард ми е тоа цела бременост. Ќе полудам ич не уживам :( и јас само во двор се симнувам сама, а за некаде надвор не сум се осмелила од страв

5. 88Bubace88

88Bubace88 Активен член

Срце-9 јас сум една недела поназад од тебе, ја терам 24-тата, ама нешто не сум и јас ОК деновиве. Се нешто ме нервира, ми смета, ми е мака, може одма да се скарам и нешто ме тера на плачење. Се воздржувам, знам дека не ми се криви другите. Сигурно е до хормоните. За апетит имам ама не ми се јадат некои клсични јадења, туку стрвлуци грицки квики. Ме нервира и ништо не ми се гледа на ТВ , ни мобилниот не ми е интересен само да скролам.

Vegegirl likes this.