Второ тромесечие од бременоста

Дискусија во 'Бременост' започната од BellaS, 19 јуни 2014.

1. Feniksgirl

Feniksgirl Популарен член

Се зачлени на:
    27 јануари 2022
    Пораки:
    9.137
    Допаѓања:
    15.421
    Мене во 12 та недела ми пушитија реглан во инфузии, ова во болница, не на своја рака, тоа доста ми помогна.

2. Tina1997

Tina1997 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 ноември 2017
    Пораки:
    24
    Допаѓања:
    4
    Probaj so antimetil 2 pati na den i so vitamin b6 navecer za da moze da ti go smiri organizmot. Zeleni jabolka, caj id nane so kamilica isto mi pomogna.
    Jas imav isto mnogu koristev antimetil, sekogas koga stanuvav sabajle jadev po eden dvopek barem, biskvita. Da znaes deka koga si gladna uste povekje ke ti bide loso. Probaj mozebi ke ti deluva. So lesno

3. ...Arthemisia...

...Arthemisia... Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јануари 2015
    Пораки:
    353
    Допаѓања:
    893
    Која недела го почувствувавте бебо? За првата бременост знам некаде околу 16та недела прв пат го почувствував. Различно ли е со втора?

4. tambelina

tambelina Популарен член

Се зачлени на:
    10 август 2012
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    2.482
    Јас четвртово почнав да го осеќам некаде околу 19та недела, е веќе од 21ва така силно ,машки си мава :D

На ...Arthemisia... му/ѝ се допаѓа ова.
  5. zuto

zuto Форумски идол

Се зачлени на:
    6 јануари 2014
    Пораки:
    3.940
    Допаѓања:
    28.857
    Дали некоја се соочува со болки во грбот ноќе? Преку ден кога сум во движење немам болки, меѓутоа ноќе се будам од болки во грбот, како да сум вкочанета цела и не можам ниедна позиција да најдам да се наместам. Секоја ноќ станувам, шетам да ми попушти болката. Пијам и магнезиум пред спиење, ама слабо помага некако.

6. јolene

јolene Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2017
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    13.072
    Ми се врати филмот надзат, ама да. Имаше период кога станував баш да шетам ноќе од болки и нелагодност. Негде пред да влезам во третиот. И како што почна од тогаш и си траеше до крајот.
    Со лесно да си ја износиш бременоста :inlove:.

На zuto му/ѝ се допаѓа ова.