Мене во 12 та недела ми пушитија реглан во инфузии, ова во болница, не на своја рака, тоа доста ми помогна.
Probaj so antimetil 2 pati na den i so vitamin b6 navecer za da moze da ti go smiri organizmot. Zeleni jabolka, caj id nane so kamilica isto mi pomogna. Jas imav isto mnogu koristev antimetil, sekogas koga stanuvav sabajle jadev po eden dvopek barem, biskvita. Da znaes deka koga si gladna uste povekje ke ti bide loso. Probaj mozebi ke ti deluva. So lesno
Која недела го почувствувавте бебо? За првата бременост знам некаде околу 16та недела прв пат го почувствував. Различно ли е со втора?
Дали некоја се соочува со болки во грбот ноќе? Преку ден кога сум во движење немам болки, меѓутоа ноќе се будам од болки во грбот, како да сум вкочанета цела и не можам ниедна позиција да најдам да се наместам. Секоја ноќ станувам, шетам да ми попушти болката. Пијам и магнезиум пред спиење, ама слабо помага некако.
Ми се врати филмот надзат, ама да. Имаше период кога станував баш да шетам ноќе од болки и нелагодност. Негде пред да влезам во третиот. И како што почна од тогаш и си траеше до крајот. Со лесно да си ја износиш бременоста .