И јас тоа сакав да прашам што носите долу само хеланки па сакам некоја боја и од нив црни ми се смачија, бев денес во ваикики гледав труднички фармерки ама се премислив некако и сега и јас незнам што да си купам нешто згодно фармерките не ми изгедаја така
Helanki i fustancinja pamucni,vo plan mi e da si kupam farmerki i da gi nosam so siroki kosuli,uste sega koga ke se poglednam vo ogledalo se plasam,a ima uste dosta vreme
Јас активно пешачам секој ден по пар километри и одам на јога,одев и пред бременост а пауза направив во прво тромесечие. Ова ми е доволно и мислам дека не би вежбала плус нешто. А дека јогата помага за полесно породување, што знам..има ред други фактори а и индивидуални ситуации така да јас се држам во форма а за породување како сака така Од облека имам 1 пар фармерки со ластик и едни класични црни панталони исто со ластик. За горе е лесно,ама на работа одам во едни панталони цело време и не ми е кејф ич. Која види тексас сукња до колено тесна нека пише од каде, а и вака за облека од каде купувате и колку пишете да си помогнеме со изборот
jas iskreno na tie shto ne ni vezbale ne bi im ni preporachala osven dishenjeto shto se uchi vo joga. ich nense optovaruvaj so nishto. mene mi dozvolija i od ponedelnik odam ama jas primer sum napreden vezbach od prethodno. uzivaj si kuliraj si glej sho Dr vika.
Jas imav minatata bremenost okolu ocite kafeavi.isceznuvaat ama treba vreme.mackaj c vutamin i krema za sonce.
ЕЕЕ па мене некој ми овде ми кажа дека со 27 ма недела сум во 7 дми и веке 3 то тромесечие ,но ајде една недела не е битно ионака нема никој во трето тромесечие хехе Јас сум добро ,болки во грбот имам повеке кога сум на работа дома кога бев овие 2 недели немав проблем само кога миев садови ептен ме болеше.Колкот ме боли сега неможам да спијам на десно и насабајле додека да се раздвижам ме боли ама што и да кажеш се е нормално.А со дишењето навечер како сте ?Јас се на уста дишам ретко на нос ...докторот ми рече можам било какви капки за нос да ставам бенил или други но од кај да знам кој и ништо не ставам ,ретко марисол аква .Ве гушкам мешковци.
Ajde brgu doagjaj vo treto oti navistina osven Snezana nikoj nemam moj heheeheh i posle Madence ke ni se pridruzi
Мешињa еднo време имaше муaбет зa тoa декa нискo ги oсеќaме движењaтa нa бебуш, јaс сум 20+6 и уште нискo гo oсеќaм кaј бешикaтa некoгaш мрдa тoлку силнo штo ми се чини движењaтa и кaј вaгинaтa ги oсеќaм , се плaшaм дa не не е нoрмaлнo тoa.
И јaс уште дoле гo oсеќaм , мнoгу реткo кaј.пaпoкoт дa мрдне, нaреднa неделa сум нa скрининг пa ќе прaшaм. Другите уште нискo ги oсеќaте?
Jas sum 24+5 nekogas e dolu,no se pocesto okolu papokot levo i desno,normalno e toa da e taka,tie se uste mali i imaat prostror za vrtkanje.
Срцкии вам или ви е гoре или дoле a мене еднoтo ми притискa нa бешикaтa a другoтo нa желудникoт.Зaтoa уживкaјте си