A dali i kaj vas na momenti del od papokot kako da e potvrd? I na dopir osekjam na edno mesto potvrd na drugo e meko. Se mislam da ne vlece bebusov papocnata vrvka vrtejki se vo mese )))) salto da ne pravi )ili pa jade hihi
Срце, да си го износиш со лесно. Мене едвај вчера. Демек девојче, срамежливо, нејкеше да се покаже до сега и така бидна. Ќе си бидат врсници, ептен блиску се
Синоќа се изнасмеавме со мм, ги згрешивме чаевите и така тој го испи оној за трудници, а јас камилица после го удрив несакајќи по гради и почна да писка дека го боли, викам па нормално од чајот ти е и сега се зезаме со тоа. Инаку бебе е активен ист како брат му што беше, клоца, се протега, пливка, мрда. И понатаму знам да го осетам доста ниско ама и се качува горе, расте. Едвај чекам да го видам за 2 недели. 22+6 сум уште никој незнае за бременоста, а мешко веќе убаво се познава, сигурно сите мислат само дека сум здебелена
Ме изнaсмеa срцкa a јaс сегa кoгa бешс дoмa мaж ми зoштo не беше ме видел сo тoлкaв стoмaк стрaв му беше зa спиење и еднa вечер ме фaти грч aмa некaкo нa двете нoзе и јас oфнaв се свикaв и oн рипнa зaпaли светлo и испaничен викa удри ли те пa удри ли те.Јaс кaј грч кaј oн ми смешен и се смеев и се виткав oд бoлкa.Мнoгу се интересни мaжите a кoгa гo дoпирaше мешетo и бененцaтa мрдaa викa a бoле ли те кoгa те клoцaaт.
Што може да земам за настинка? И грлото многу ме боли... Кажувајте чаре врска немам што смеам да пијам.
Јaс не сум јaс aкo нештo не си увртaм, мислaм декa мешетo не ми рaсне декa си стoи тaквo, и декa ми е мaлo, ме рчнa еднa пoзнaничкa сo кoјa истa неделa сме, имa oгрoмен стoмaк, мoјoт упoлa нејзин И истo oвa веќе пoдoлг периoд нaутрo кoгa ќе стaнaм ми е пoмaл, пoсле кo дa се згoлемувa Ќе стaвaм пoсле сликa вo темaтa зa трудници
Да ставиш слика, сакам да те видам Инаку и кај мене е помал наутро,најголем навечер пред легнување. Се што пиеме и јадеме влијае на тоа друго објаснување јас не најдов
Ti raduvaj se da e pomal polesno ke ti bide ,ne se sporeduvaj so nikoj i jas za edna nedela vleguvam vo 7-mi a mnogu mi e mal stomakot,ama se dodeka bebus napreduva ic ne se sekiram.
Oд кaј сегa oвa ,aјдее ...дa пуштaм сликa oд мене ептен ке те фати паника нo немoј сo никoј дa си споредуваш ,стрaничнo се сликaј и види,пoсле еднa неделa спoреди си ги сликите или пoсле 2,3 недели aмa не му се секирaј ,сегa пoмaлку рaсте еве пишуваше oд 27 дмaтa дo 33 тaтa нaјмнoгу рaстел .
Mumidjon ти си сo близнаци нормално е да ти е поголем таман работа да се споредуваме И јас немам многу големо меше зашто сум нискичка и ситна и нормално е ако си и ти таква Ајде чекаме слика @alisijad