@alisijad јас сум 22+5 па и мене ми е тука некаде стомакот, може затоа што сме послабички. Исто и кај мене на сабајле е помал а навечер поголем, до јадењето е мене и помал ми беше сега некако наеднаш ми се прошири. Ќе гледам и јас деновиве да ставам слика.
Mamicki da ve prasam, normalno li e cela bremenost ic da ne mi smetaat mirisi, sega vo sedmi kako da mnogu poveke gi osekam i nekako bas i ne mi se ubavi site
@alisijad super izgledas,sega sto da kazam jas koga mojot stomak e pomal Mnogu sakam @mimidjon da stavi slika
Хехе не ме зезaјте a слoн гледaш a.мене истo.ти е,мaж ми е спoредувa сo пингвин ,искрено размислете зa сликa дaли сaкaте зoштo мoже дa се исплaшите
Posle 15-16 nedela bi trebalo se da se sredi,iako poradi sirenjeto na matkata moze odvreme navreme da imas nalik menstrualni bolki. Jas koga ke osetam nekoja bolka,preferiram odmaranje.
I jas povremeno seuste osekam, no poretki se i po kratkotrajni od porano, najcesto mi se javuvaat posle zamor.
Jas maka macam so bolki vo grb nekade tocno na sredina me boli kicma. Ne znam dali ke mi pomogne pernice za trudnici od Struzanka. Nekoja mamica so iskustva? Se vrtam na leva i desna strana, ama kicma rastura, a i kolkovi se poveke.
Мене ме збунија оти скроз ги снема и оп денес ете ги пак. А бебац решил денес да спие и ич да не тропне...
Pernicata od struzanka e ok ama mn e golema, gabaritna za spienje ajde taman ke se namestis i koga ke sakas da sesvrtis na dr strana treba cela da stanes od krevet i pak da se mestis na dr str so pernicata. Ainace vaka za posle za doenje za bebeto super mi izgleda.