15та сум а веќе ноџето и преку маица му оди. да се чудиш. но долги ноџиња има тоа и докторот го кажа минатиот пат. среќа што сеуште не е болно...
Исто и јас, тоа значи вчера и претежно беше околу папокот, еве и сега ми мрдкаат А вчера додека седев свиткана на работа, почувствував струења во долниот дел на стомакот, мислам дека беа бебињата иако беше многу ниско, бидејќи после накај дома убаво почувствував мрдање. Дечково изглеа е немирен, женскава може спие.
Здраво мамички јас сум 20 недела и веќе втор пат примам терапија за уреоплазма. Веќе страв ме фаќа... Има некоја од вас поминато низ тоа или да знае да ми каже...колку време се лечи и што пие жената а што мажот...
Oвa дa не ти е преку крв, не мoже брис преку крв се испитувa. Цитo мегaлo вирус игг (минaти,стaри) aнтителa, декa некoгaш инфекцијaтa билa присутнa.
Jas sum uste denes vo ovaa grupa od utre se prefrlam vo treto tromesecje lele kolku leta vreme Da ve prasam, imam bolki vo stomak ama bas vo cel stomak bebusov go osekjam rita skoro celo vreme, ne znam sto.moze da e, dali premorenost ili nesto drugo. Ako prodolzi vaka i utre pravec na lekar.
Не кaжa дaли ти се пoзитивни? Вo секoј случaј не е стрaшнo, кaкo штo кaжaв,минaтa стaрa инфекцијa кoјa јa немa веќе. Игм не е дoбрo дa е пoзитивнo, игг ништo не е.
Јас само да кажам дека се е добро после серклажот, цервиксот значително зголемен, затворен, бебуш супер на ехо и така, сега сум срекна и ми олесна за две недели пак ке се видиме
женски цел ден денес чуствувам притисок во долниот дел на стомакот и како благи болки 26та недела сум да паничам или да си седам мирна !
Пробај легни на страна, ако не се смират појди си на контрола, можеби не е ништо страшно ама чисто ти да си бидеш мирна.