Гледам само еден ден сме разлика,па да те прашам за полот со сигурност ти го кажаа? Мене на скринингот докторката ми кажа машко, ама не беше сигурна,па не знам дали да верувам.
Sass mene vcera mi vidoa na eho dve devojcinja i pred edna nedela go pravevme testot preku krv 730 evra sto e za trisomia i oni preku DNK -to pisale dve devojcinja i zatoa ni se potvrdi, mene vo 12 nedela za ednoto mi rekoa najverojatno devojce, a drugoto ne sakase da se pokaze sega go vidoa
Во ред Twins02, значи кај тебе со сигурност се знае,јас ќе почекам до наредно ехо,се надевам тогаш ќе ми потврдат.Ти благодарам
Sass vo 12 nedela ednoto go vide deka e devojce, a sega se potvrdi samo, ti sto sakas batko ili princeza?
Twins02 јас многу сакам принцеза,затоа се надевам дека погреши докторката,ама некако имав претчувство дека ќе биде машко ( како за инат оти многу сакам женско).А инаку на ехото убаво се виде куре ама докторката рече дека во некои случаи може да е и изразит клиторис.Па затоа уште се надевам
Vaka za testot nas ni rekoa vo Sistina dokolku e edno bebe moze od 9 pa natamu da se pravi, ja ispituvaat fetalnata krv, a za bliznaci od 12 nedela pa natamu porano ne zosto vo tie nedeli se razbivale nekoi kletki vo papocnata vrvca, jas go pravev 13 plus 6
Sass jas pet ipol godini se boram so neplodnost, ova mi bese petti transfer i voopsto ne mi bese vazno, edno vreme si pomisliv da se mesani, pa si rekov fala mu na Boga sto zabremeniv i vcera mi rekoa dve dundinja i da ti kazam od vcera si gi zamisluvam i se raduvam
Twins02, баш ми е мило што после толку време си успеала.Алал да ти е И баш убаво, две девојчиња. Кај мене бременоста дојде ептен неочекувано,прв обид-успешен.Дотолку неочекував што дури си бев и на скијање без да знам дека сум бремена, ама ме чувал господ.
Mene doktorot mi dade magnezium direkt 400 so b-complex da pijam sekoj den. Samo toa nisto drugo. A jas i bolki vo noze imam
Сите сме блиску.јас сум 15+5 и сеуште не го знам полот кога бев во 13 не се гледаше сега нареден пат а и не ми е битно имам едно машко и едно женско само здраво право да е ама сепак сум љубопитна
И јас кога бев во 13 точно не можеше убаво да се види. Рекоа демек може да е девојче, ама да не го зимам тоа здраво за готово, да чекаме до наредно. Така да ич не му ја мислам, шо и да е само се да си е во ред.
Нешто природно за покачување железо, освен месо и јајца.. Јадам аронија по 10 зрна секој ден и чат пат семе од коприва. Преку еден ден пијам тотхема.. ама хемоглобинот ми е на долна граница.