Леле пoспaнa ете, сегa гледaм вo втoрo трoмесечие е прaшaњевo јaс мислaм вo труднички Амa тoa е штo кaжaв, секoј oргaн детaлнo ќе гo гледa, ќе гo мери oбемoт нa глaвчетo, стoмaкoт, кaкo штo ми кaжa aкo зaoстaнувa првo вo стoмaкoт се гледa. Истo и рбетoт ќе пoсвети внимaние, aкo имa aнoмaлии тукa се гледaле.
Aaa fala ti mnogu... jas slednata nedela ke bidam 23nedela na bremenost. So in vitro sum kaj dr. Popovic. Veke od 6 seda sum pocnala so fraxiparin d-dimerite mi bea pokaceni 1500. Ama sabajle koga ke stanam mnogu nozete (peticata) najmnogu me bolat. Ne znam dali e normalno toa. Fala za odgovor posto ne znaev sto prasanja da postavam pred doktorot
Девојчиња, ајде јас ќе издржам мушки и од утре официјално ќе се пријавам тука. Да биде 13+1. Нетрпеливоста ми е слаба страна. Ве бубам
Добро утро мамички. Ние сме преткале, а ја да незнам ни дека е бебчето, мислев ми гргорат цревата И мене ме бунат овие табеливе со месециве. Нели си рачунаме по лунарни месеци? Или не
Pak jas. Abe me zamari kiselina samo sto povrakav. Si zemam gastro gard nnekolku dena ama dzabe. Samo sto povrakav i si piev famosan . Sega se kaem dali sum zgresila