Абе остај шашми сум. Цело времее сум со гости, главата ме знам каај ми е. инаку ок сум, малку изморена, ама се во ред. Денеес некои контроли имам, кумбусов тест, и тоа....
Здраво мамички, дали на некоја од вас влакната на стомакот и потемнале? Прееска случајно се видов, и што да видам кафеавкасти влакниња колку да сакаш? Од хормоните ли е, од што ли е?
Уффф да ги мразам... многу ми се потемнети, секој пат кога се туширам паѓам во искушение да ги избричам, ама знам после уште повеќе ќе ми потемнат.
И од што се појавиле така? Прочитав некаде, демек за машко ако било потемнувале. Јас сеуште не знам што е
Не знам ваљда од хормони. За оваа теорија со полот немам слушнато, ама ете уште една што ми потврдува дека е машко (не знам инаку,само си нагаѓам). Инаку тие најцрните ги скубнав со чупалица.
Добра идеја ми даде со чупалицата И мене сите симптоми ми се како за машко, а сакам женче, али што и да е, здрави и живи да се само.
Izracunaj po prv den od dobieno, jas koga bev 17 plus 2 veke racunav petti zosto na 10-ti mi e prv den od dobieno
Vo tabelite pisuva deka e od 18 ama jas si racunav od prv den dobieno i mi se pagase 17 plus 2 da go pocnam petti mesec.