Значи кориш ми е многу интересен, го обожавам. Само не ми се свига што гласот му го сменија, дефинтивно овој глас не му е убав, и не му стои ама ич, предходниот глас му беше поубав
Гледај неколку епизоди на ју туб да видиш колку е смешен. Мене ми беше нај нај. Кога ќе направи ууух и демек ќе се расплаче...
Хахахах даа баш. А иначе ги имам изгледано сите епизоди да ти кажам. Нај интересен ми е исто кога со оние негови мачкести очи ај ке кажам, кога ке направи некоја фаца, и кога ке каже ух гнасна, и грда јасемин не можам жими се легенда ми е
Nasmevka, okce ... sovrsen e verojatno zs i ulogata mu e pozitivna, a vo realnosta ako ne e takov koga kje otvori usta dzabe se
Ма ќути не збори,само за него ја загледав серијата инаку не пратам такви работи, и многу хумор има серијата
Со јаболкото му кажува дека сака да имаат секс Мада они тоа не го прикажуваат, во некој епизода не знам кој беше сега ептен се е**зовни.
Каков Омер бе, го видовте ли Денис ? Каков маж ејјј... сериозна фаца, би рекла доминантна, а косата само за да му ја разбушавиш. Не ми замерувајте јас секогаш паѓам на лошите момци хаха. Инаку добар пар ми е со Јасемин.
Па тебе ако не ти се допаѓа не значи дека е грд. Можеби дека игра негативец не ти се допаѓа. Мене убав ми е.