Не знам што збеснавте толку сите по Омер. Убав е ама ништо посебно, т.е. нема некоја впечатлива боја на очите или нешто за да бидам воодушевена.Ептен ми е бејби фејс, ако има брада. Само забите што му се добри и има добра насмевка. Или машки со брада сакате или по телото се испопаливте, нема др.
Па добро глума е тоа, може fuck boy е во вистинскиот живот Ти кажав сериозна мажествена фаца, коса за да му ја растуриш и напнат поглед, а и доста високи ми делуваат машките во серијата, освен Синан.
За вкусови не се расправа Мене сите ми се симпатични, Синан (посебно со брада кога има ), Памир, па и Дениз ми е симпатичен само да не отвара уста бидејќи каква појава е а каков смешен глас.. Е сега Омер, ми е нешто посебно глумецот воопшто не е мој тип но има нешто во него,совршен ми е во секој поглед Еве нешто и од мене кога веќе почнавте Спојлер
от кај ги најдовте сликиве ааааааа еве и од мене https://forum.femina.mk/threads/Згодни-момци.2282/page-59#post-3297845 ќе го грабнам, мој е
На инстаграм го следам пиши Барис Ардук на латиници и профилот што е обележан со плав знак е негов. А за фб не знам има еден ама не се знае дали е негов.