Јас ја гледам како Изнајмљена љубав и во делови е на јутјуб. Ама превртев не можам да го најдам делот кога му кажува Ќе сака ли некој да ми прати линк од тој дел ??
Луге знам дека и втора сезона ке има, сега само не знам дали ке ја продолжат серијата и со втората сезона, или ке ја прекинат
Корааааааааааааај ГО ОБОЖАВАМ! Ух, уууууух (Ова мислам дека е кога дозна дека имал 2% во фирмата. Кутриот си мислел дека така му давале пари - од љубов...)
Ааааххахахаха умрев на ова, значи умревввв што убаво си меша хахахахаха жими се не можам више, оф пукнав од смеа кориш и се е можно. Го обожавам
Последната епизода од втората сезона а воедно и од серијата, во Турција се емитувала на 20 јануари. Значи серијата е завршена со 69 епизоди.
Ако мислиш за кај нас најверојатно до јуни ќе ја дават првата сезона па ќе прекинат па од септември пак втората сезона
Не верувам дека до јуни ке биде првата сезона, затоа што до јуни има само уште 2 месеца, јас све мислам дека ке биде до половина на април првата сезона, а од втората нема многу, има само уште 19 епизоди, па глупо ке биде многу ако за 19 епизоди го скратат, што значи може да се продолжи, ама ке видиме ајде што и како ке биде
Да, 19 епизоди се од втора сезона, ама кај нас како што ги кратат може и 60 да бидат. Така да, и јас мислам дека втора сезона од септември ќе ја даваат
а по правило до која епизода се нашиве стасани ? беза кратење и сл... оти сакам на youtube да продолжам да ја гледам, ме нервираат со рекламиве и кратењата
Како бе ги кратат кај нас? Демек една ја делат на две епизоди, и ќе излезат 5000 на крај? Инаку, и јас не гледам.турски серии, ама.оваа ептен ме.потсеќа на некоја американска романтична комедија. Интересна е. Омер е WOW, а Корај го сакам ептен (некој спомна, да беше америчка овај 100% добиваше некоја вредна награда за глума). ....
И јас ке го кажев истото дека од септември е можно да ја дадат втората сезона, ама пак ке кажам дека е глупости више тоа да ја кратат за само 19 еп. кога може да си ја продолжат фино лепо