Taka e kaj nas edna original pravat dve Do juni ke se dava samo prvata sezona i najverojatno ke ja prekinat i od septemvri nova sezona
Е како нема до крајот на серијата има уште 47 епизоди или кај нас 94 епизоди ако тоа ти е малку свака част
Јас Омер го приметив уште у серијата Ајшен ако ви текнува пред некоја година? Адвокат и беше Селим се викаше таму, ехее Ама тогаш сите по овој беа, Јас Омер го наоѓам многу посимпатичен иако е понежен Али и Дефница ми е кукла, еј шо сакам у приватен живот да се пар со Омер, нели беее
Серијава е озбилно интересна, само мене не ми се седи на Сител да ја гледам со тоа гласовите... Не е тоа тоа,Корај или како и да се викаше, Па таа бабата со очите и притисокот ахахха тие да ги гледаш на Турски баш да си ги доловиш Треба да седнам и да продолжам да ја глеам таму кај шо застанав, значи ептен Хит ми беше летото кога си ја открив
@ludoto19 Има играно и во една друга турска серија со неговата девојка, ај да ја најдам баш ке ја постирам тука, да го видиш каков бил тука како помлад
Е да па пишав погоре оригиналните гласови им се одлични. Трамба има бебешки глас, а Омер нежен и маженствен, кога ќе се налути му звучи агресивно гласот. Малку е надмен,ама има нежно срце.
@Crna Dama Има и девојка? Туу, а јас па мислев ќе прераснат со Дефне у нешто поише и зад платно, сепак таа хемија шо ја глумат колку може да е на глума.... НЕ се знае
Има, има девојка во приватен живот, ама ич не е убава, и јас сакав да се заедно со дефне и во приватен живот, баш се убав пар, си одговараат многу