Корај катастрофа... Ако имаше награда за уништување на серија со синхронизација сигурно ќе им беше доделена на нашиве. Му симнувам капа на тој што го синхронизира Синан единствена добра синхронизација а од се останато само разочарување.
Сепак вреди, серијата е одлична. Јас ја имам изгедано веќе еднаш на турски и затоа многу сум разочарана од синхронизациите, можеа барем да најдат приближни гласови(тие што ја имаат на турски гледано мислам дека ќе се согласат со мене). А инако општо серијата е прекрасна. Преубава приказна која мене лично ме воодушеви.
Спојлер da ubavo ke zavrsi.defne i omer ke imaaz kerka i pak ke bidi bremena.jasemin ke se zemi so sinan drugarot na omer ama ke se razvedat i vo vtorata sezona taa nema da bidi.sinan na kraj ke se ozeni so seda koja ke se pojavi vo vtorata sezona
http://www.movtex.net/videos?c=78 Јас овде ги изгледав последните три епизоди е сега ме интересира ова 59 епизода е од втора сезона или прва ?
Првата сезона од серијава ја гледав летово на ју туб, супер модерна и опуштена серија. Корај ми е омилен лик со неговите фацки и драми. Врв ми е кога ќе почне со неговото "Ух!", "леле Боже какви се овие маки?", "Иии пис Јасемин", ", неговото смеење...ептен го погодиле глумецот. Нериман ми беше интересна само првите две, три епизоди, остатокот идеше помалку на нерви со нејзиното издеравање. Омер и Сисан се полн погодок, прави типци. Во сеиријава секој еден глумец е совршен за улогата што ја глуми, одличен кастинг. Би ви препорачала да ја гледате на јутуб ја има со србски превод, не се споредува доживувањето кога ги слушаш вистинските гласови и емоции, со нашата сихронизација. Нашиве скроз ја уништиле, права утка им е изборот на гласови, сите звучат еднолично, монотоно, ни малку не ги доловуваат. Одлични им се и песните што ги пуштаат во серијава. Спојлер: Дел од песните