Само мене ли ми е смешно што Јасемин е повисока и од женските и од машките ликови во серијата, не за џабе Кориш ја викаше бандера Штета што веќе не се во истата фирма ми недостигаат да се расправаат. 178 цм, богами машала
Епизодава ја имам гледано скоро 10 пати на јутуп само штета што нема да ја има кај нас цела а баш сакав цела да ја гледам
Ova e specijalen klip odnosno prodolzenie na poslednata scena od 40 ta epizoda i go ima samo na internet,a na tv ne e prokazano toa ni vo turcija,a nema nekoi eksplitni sceni koi ne se za prikazuvanje
Дефинитивно ја пре би сакала нериман да не игра више во филмов, него ли неџми. Не ја сакам више, некако стана многу дволична.....
Значи оваа сцена е продолжение на последната сцена од 40 епизода и ја нема во 40 или 41 епизода туку е посебна сцена сал за на интернет
Денис Трамба со тоа репчето ми личе на некој латино глумец. Не ми е нешто којзнае колку убав, ама има некаков шарм, привлечност во него. Јасемин е најјака, права лепотица, висока, слаба, згодна. Филмот најмногу заради Кориш го гледам, да не е тој не би ми бил интересен.
Досадни се веќе сал се карат сал се мират Ама овие турциве заради голема гледаност сал ја размкнале приказната
Ахххх само нека не се појавува главниот лик од серијата Омуш пред мене....цццц ќе биди опасно по него хахахах мјаууу мачор еден