Почнуваат проблемите со Фикрет. Симпатична е Фикрет има преубави очи. Омер и Дефне за вечера нарачаа рак. Кориш хаха 35-53 роденден. Се напна човеков ај за забава,ај за видео Нихан е напорна више, неподнослива е. Нема ни месец како е трудна, ко Бог за муда да го фатила.
Иначе актеров што го глуми моментално Омер во младоста и е помлад брат на Јасемин во вистинскиот живот.
Омер во сегашноста е без конкуренција. http://www.temizmagazin.com/gundem/baris-arducun-gencligini-sinem-ozturkun-kardesi-canlandirdi Еве ги со брат и ова е слика од нејзиниот роденден: (иначе тој од десно во сивиот дуксер и е маж)
Јас па мислев ми збориш за Барис Ардуч, а не за тој Омер во минатото што го дадоа. Ох... Ова не знаев.
Јасемин од кога го навреди исо можам да кажам слободно дека ми стана одвратна личност, до пред тоа многу ја сакав и мило мие што веке нема да игра во серијата. Да ипак е само еден обичен филм, и не ми се допадна тоа што го навреди исо, и понижи, без оглед што е богаташка, а исо сиромашен, не е битно сите се луге. Друго ако е сиромашен не мора да значи дека треба да го понижува, да сиромашен е ама барем има добра душа, за разлика од останатите богаташи, што тие се луге гаволи во душа.
Девојки немав време деновиве мн да го следам филмов до која епизода се дојдени на сител? Има една српска страна со српски превод па таму сакам да го изгледам. Иначе Кориш го обожавам најмногу само он може да ме насме со тие фаците што ги прави и кога ќе рече мрш мори ти,сува девојко,ах каква е оваа болка хахах
Јас гледам на сител и еве побарав на јутјуб моментално е до овде: Иначе еве ги Кориш и Јасемин заедно биле на вечера и во приватниот живот се добри пријатели:
Па еве и јас се зачленив на овој форум, многу е интересно и ми се допаѓа што уште има вакви луѓе да пишуваат вака она вакви сајтови, освен на фејсбук... Серијата е многу интересна и убава, но некако почнуваат да ја тупат многу и ја прават досадна понекогаш, а и рејтингот и се намали не е како што беше на почетокот (инаку знам дека е завршена серијата веќе) добра ноќ на сите, можеби утре ќе врати некој прв коментар ми е ова на овој форум и затоа е ваков реферат извинете хахаха