И тоа е малце, никогаш да не заврши море какви штикли, каква мода, остај ти таа работа, мене само ергенчето ме интересира хахах
Значи јас ги тргам девојките од ергенот ти влагаш со клизачи и оп после некое време ергенот не е веќе ерген ( опа иха )
Не ми ги отвара сликите Иначе не знаев за тој факт ама она има 32 години и значи ова и е трети брак машала, иначе сегашниов и сопруг е никаков, од неа 20 години постар, ама познат продуцент во Турција.. за 9 дена од кога се запознале ја побарал за жена.
на 1 слика првиот брак на 2 слика вториот брак и на 3 слика третииот (сегашниот) се прашувам ќе има ли уште во иднина? ( Инаку немам ништо против Синем - Јасемин, баш ми е убава и си ја сакам)
Омер и девојка му, во приватниот живот. Не е баш нај нај, но сепак е слатка. И како што тој изјави не е се во убавината, (бидејќи повеќе ја хејтаат Ѓупсе затоа што покрај себе го има Бариш), тој повеќе ја гледал и ценел внатрешната убавина.. И по тоа се гледа дека, дека знае да сака вистински... Аферин, ашколсун
Сите тројца се ептен никакви, првите двајца и дури и пониски иначе да она во меѓувреме додека се снимала серијава си била во врска со некој друг таму сценарист или не знам што и се запознала со овој сегашниов и маж и за 9 дена ја побарал за жена. Е ова ти е класичен пример за она што го викаат: ги менува ко чорапи. Благодарение на новиот и маж ќе се појави во Парампарче со нова улога и Џихан им бил гостин на свадбата... А за Омер и јас прочитав дека ќе прави свадба.
Аман бе Јасемиин , не личи на таква, да знам дека во Парампарче ќе глуми Далии свадба ќе имаааа? Леле двете најубави свадби ова лето ќе бидаааттт