Леле леле оваа Нериман за частење е кај го најде оној лепотан за суде Ептен згоден типац со заводлива фаца па и тело
Кај и да е треба веќе да се појави на сител. Знам само дека ќе се вика Селма и дека нешто ќе му помага на Џихан против Харун. Физички е доста променета некако премногу ослабната и пропадната:
свадба ќе прај? со она грдата? а ја ни дечко не мом да фатам ауф овај ејмен е бомбона знај некоја како се вика во приватниот живот
Мене Ејмен плавиов со плави очи ми е милион пати поубавв од Омер. Лепота бре какво лице има симпатично впечатливо заводливо во склад со очите и веѓите и тело збилдано. Уф уф многу ми наликува на бившиот исти се Дури потрет му мавнав (на бившиот) си го нацртав од што ми е сладок а и од овој е уште малце поубав подебелки усни има со убави заби ко ќе се насмее леле леле а и исто збилдан оди во теретана Излеа улава сум што го напуштив Само не ме тепајте ќе ве молам
Devojki izvinete prasanjevo moze ne e za tuka ama ne znam kade da prasam i puknav od nervozi so saati baram,dali znaete web stranica kaj so moze da se gledaat online turski filmovi so prevodi ili pak stranica kaj sto mozam da simnam prevod,simnav dva preubavi turski igrani filma mnogu jaki mi se svigaat epten a ne mozam prevod da najdam nikade na nitu edna stranica nitu pak mozam da gi najdam negde online da gi gledam