Завлечена е сега, но ќе стане она што вистина е само шо кај нас ќе ја прекинат во петок Спојлер Дефне и Неро ќе се здружат против Фикрет И после 2рата сезона е добра
Во почетокот ми беше ептен смешна и интересна серијава, ама сега ми стана ептен досадна. Таа Дефне не знам кој би ја трпел! Толку е лигава, исфрустрирана, проста и налудничава, што јас да сум на местото на Омер би ја откачил за 5 секунди. Одличен пар би биле Омер и Фикрет, ептен ми одговараат, сакам да бидат заедно.
Ama veke e kraj na juni ke nema gledanost za letoto zatoa ke odi na pauza vecer ke zavrse zaklucno so 42 epizoda a ovie srbite sga ke pocnat da ja davaat kako Zaljubljeni nezenja
Поради прекинот продолжив да ја гледам на интернет, значи многу ми се допаѓа интензитетот на приказната, развојот на ликовите... се надевам само дека нема да се разводни до крај, како што ја разводнија првата сезона!
Се снима т.е веќе е снимен нов филм во кој се главни улоги Дефне и Омер Mutluluk Zamani се вика .. само што не верувам дека ќе го даваат кај нас пошто не е серија нели.. Дај боже да го има со превод на нет сакам многу да го гледам хахаха .. по трејлерот интересен ми делува
И јас сакам многу да го гледам на 10-ти ноември ке го дадат во турска, се надевам дека и кај нас ке го дадат, затоа што како што гледав слики, и како што видов неколку снимки од филмот, преубава серија е. Да многу сакам и кај нас да ја има, а тоа може само сител да ја купи, и верувам дека ке ја купат. Едвај чекам повторно да ги гледам Омилени ми се
За жал кај нас даваат само турски серии, не филмови,така да се надевам ќе го има филмот со превод на интернет.
Ова ми е единствена турска серија што ја гледам. Одлично глумат, кој што сака нека каже. Особено да го одглумиш тој поглед од вчерашната епизода...Добра е серијата за релаксација, убави глумци и искрено се изнагледав на убави парчиња облека. Многу го сакам Омер, хаха. Најубав е бе. Баш би сакала да има наша ваква серија.
Пред неколку дена на страната на сител баш видов дека го рекламираа новиот филм на дефне и омер, и како што прочитав пишуваше дека можеби ке го купат.