Спојлер Omer vo italija zardno so negova drugarka imale soobrskanja nesreka i taa bila mnogu povredena.togas omer ke se potseti na toa i nema da mozi da spija navecer
Seuste ne ja kazale vo epizodite kaj nas,jas na srpski go izgledav pisi na youtube iznajmljena ljubav ke ja zapoznaes Da vides sto ti se vika bolna ljubov
Ах луге љубовче ми е се заљубив во ергенчево многу и во серијата, поубава серија дефинитвно од оваа до сега немало, нема ни да има. Башка секој ден ги гледам на јутјуб, исто навечер на сител обавезно ја гледам, па дури и репризите ги гледам пак, е тогаш ме нема кога го гледам омуш не бе не, не можам да се оделам од серјава, а поготово од ергенчето. Мака ке ми биде многу кога ке заврши, ке ми фали серијава многу, ама добро пак ке си ја гледам на јутјуб.
Ovaa e najdobrata serija od site sto sum gi gledala i ke mi nedostiga koga ke zavrsi. Mene naj odvraten lik mi e Pamir koj ke se pojavi vo vtorata sezona. Спојлер Na Defne otkako ke se doznaj se i veli deka nesakal da ja zavedi,a ja pokani na zabava,za sreka Omer gi spreci pa ne pojdoja,se napravi na udren koga Defne mu se zablagodari za knigata iako znaese deka Omer i ja kupi.I kaza za dogovorot so neriman zatoa sto bese primoran od omer.koga svati deka nemozi da gi razdeli si ja svitka opaskata i si zamina.
Памир хахаха јас си го викав Памперко не знам зошто но името Памир ме потсеќаше на Памперс пелените. Ги изгледав сите 69 епизоди. Ме освои серијата, ќе ја гледам пак. Од Омер т.е. Барис има една песна, многу ми се допаѓа. Песнава си има свој оригинален пејач, но Барис поубаво ја пее. Има прекрасен глас.
И јас прв пат после тоооолку време гледам турска серија, се разбира Вљубениот Ерген. Ја гледам најмногу поради Дефне, ептен ми е убава, природна и посебна. Интересна серија. Само ме интересира, дали ќе се разделат со Омер откако ќе се дознае вистината?
И мене исто, ептен е весела. А пак од спората верзија на песната, некако па солзи ми надоаѓаат на очите.
Спојлер Omer ke ja doznae vistinata na denot na svadbata vo 52 epizoda a vo 53 epizoda davaat edna god.podocna omer e vo italija a defne raboti vo druga firma
Uf Omer kakov pogled ima i kakva nasmevka,koga ke ja pogledne taka defne i ke i se nasmee da ti se stopi srceto..Preubava serija mnogu sladok par se Defne i Omer i se nadevam nema da ima los kraj kako i na poveketo turski serii..
Pa deka nekoj napisal deka na svadbata nivna defne ke mu priznae za lagata i deka omer ke ja napusti zatoa mislev deka taka ke zavrsi tazno deka ke se razdelat...Bi sakala da postoi vakva vistinska lubov kako nivnata