А што ке се случи со Синан и Суде ке останат ли заедно ? И јасемин и исмаил? А зошто неџми ке си замине ?
Во 69 епизода Дефне и Омер ќе имаат деца, нема да заврши тажно. Синан и Суде нема да останат заедно, Суде ќе направи многу сплетки, а Синан пак до крајот на 52 епизода ќе биде со Јасемин. ќе планираат и свадба. Така што Јасемин нема да остане со Исмаил. Неџми ќе си замине затоа што Нериман ќе го понижува и не може више да ги трпи нејзините хирови.
Dali znaete vcera na sitel koja epizoda bese za da ja gledam na YouTube posto vcera ne uspeav da gledam
Наша 28 но на yt епизодите се под друг број затоа ако ја гледаш на нет барај ја како изнајмена љубов 14 епизода
Да да знам дека се под друг број на јутуп, ама и на наша 28 ја има од завчера епизодата на јутуп. Башка јас ги изгледав сите @Betty* ја бараше епизодата па јас и ја кажав
Znaci ne sakam veke da gledam na YouTube vcera demek samo taa ke ja gledav posto nejkam da znam so ke se slucuva sakam da si gledam na sitel bez da gi znam slucuvanjata a jas eheee 6 epizodi izgledav okapav cela nok
Јасемин ке биде многу изнервирана и многу ке му вика на Исмаил и ке го навреди премногу. Ке му каже дека таа води голема фирма за коа тој немал толкав капацитет да го разбере тоа дека тоа не е кафаната која тој ја водел во нивното мало.
Dali znae nekoj vo koja epizoda ke doznae Omer za lagata na Defne pri kraj na filmot ke bide toa ili ?