Дали сте ги виделе вашите родители голи или вашите браќа или сестри? Јас се сеќавам како помала дека ги имам видено неколку пати и мајками и таткоми. Што мислите за оваа тема дали е нормално родителите да се соблекуваат пред децата. Без разлика дали се работи за мајка син или такто ќерка.
аааааааааааааааааааааааа Ништо тоа не е страшно мајками и татко ми се соблекуваат пред мене, исто и ја пред нив и така сите заедно зивееме заеднички зивот. И баш ни е убаво ... Понекогаш знаеме да се почешкаме бидејки тоа воопшто не е срамотаа сепак тие ми се родители и нели зивееме во современо општество...
Ерм... Ај ќе бидам краток и ќе речам само дека НЕ сум ги видел, и НЕ би сакал да ги гледам родителите голи. Тие додека ме капеле како мал, ме изнагледале гол, и доволно им е тоа за овој живот.
Никогаш во мојот живот не сум ги видела моите родители голи, не ми и јасно како некои родители се соблекуваат пред своите деца, се шетаат по дома , ниту пак јас сум се соблекувала пред нив, ај за нивните мајки ќе разберам но за татковците
Воздржете се од меѓусебни навреди. Темава оди под клуч затоа што има слична тема, Радителите фатени на дело. Едит, и не гледам никаква потреба од темава.