Ako sum zavisnik od nesto togas toa e kiselata voda, otvaram oci i go digam siseto mozebi e cudno ama pijam i po 3 litri kisela na den, no sto da pravam preterano e ama bez nea nemozam da funkcioniram normalno.
Само обична...газираната не ја можам ама ич.Мислам дека можам да повратам од газираната.Ама затоа обична цел ден ќе ја пијам
Воопшто не пијам кисела вода. Вкусот не ми се допаѓа, и уште од мала ми е одвратен. Како солена ми е таа вода, не знам. А обична пијам, многу повеќе од сок. Само вода може понекогаш да ми ја изгаси жедта.
Обичната вода ништо на светов не може да ја замени. Газираните пијалоци настојувам да ги избегнувам, а газираната вода никако не можам да ја поднесам
Нема ништо послатко од обичната вода. Газираната ми е грозна, неможам да ја пијам. Плус создава целулит
Обична. Газирана неможам и никогаш не сум можела да пијам. Не ми е вкусна, дури ми доаѓа и да повратам.
Обична вода пијам најчесто али во последно време се заљубив во добра вода велнес и актив па така да не ми поминува ден а да не испијам барем 1 литро. А обична газирана неможам да поднесам
Пијам многу често газирана вода, си практикувам да пијам исто како вода обична. Вкусот ми е пријатен, за разлика од некои луѓе можам да пијам и ич грлото да не ме фати. Кога би била жедна, секако дека обична вода. НИШТО НЕМА ПОДОБРО! Сок џус со кисела вода? НЕ. Хахах, за слабеење дека била прв пат читам. За жал, штетна е, да.