девојки купив добра вода wellness со вкус на ѓумбир, преубава е стварно ама дали може ова да замени нели обична вода 2L што треба да се пие преку целиот ден?
1. Пијам и газирана и обична вода. Газираната вода ја пијам само кога имам киселини во стомакот. Многу ми помага. 2. Па ми се допаѓа кога нешто ме пецка во устата. 3. Не. Многу ретко пијам џус. 4. Газираната вода има многу корисни состојки, а дали помага во слабеењето-не знам. 5. Не знам. Имам слушнато дека некои мајка и ќерка многу често (мислам на неколку пати во денот) пиеле газирана вода и цревата им се истенчиле. Спојлер Ае сега и еден виц за „киселата вода“ Влегува човек во продавница и и вели на продавачката: -Дали имате кисела вода?“ Продавачката му рекла: -Господине, не се вика „кисела“ туку минерална вода! -Добро! Тогаш дај ми едно шише минерална вода, една тегла минерални краставички и едно минерално мелко
Сакам обична вода, е сега ако сум ептен жедна може понекогаш да се напијам и газирана, ако веќе не можам да земам обична во моментот