Обична. Во средно ги обожавав на Добра вода газираните со вкус, ама ми изнакажаа еден куп работи како се штетни и престанав да ги пијам. А и не освежуваа, туку после нив бев уште пожедна.
Јас ги сакам и ги пијам газираните на Добра Вода со вкус, сега ме ставаш во дилема да престанам да ги пијам .
Лекарите советуваат (а и општопознато е) дека обичната вода е едноставно најдобра и најздрава. Како особено таква ја препорачуваат водата која постојано тече, „жива“ вода Водата во шише се смета за „мртва“ вода. Лично мене највеќе ме оджеднува обичната вода, но и покрај тоа многу ретко ја пијам. А знам дека треба. Пијам средно газирана. Новата вода на визијана со магнезиум ја обожавам, онаа темно плавата најдобра ми е. Ниту е прегазирана ниту е обична.
Дали пиете кисела вода и колку често пиете? Ne pijam gadna mi e Како ви се допаѓа вкусот? Loso Дали кога би биле жедни попрво би купиле шише со обична или шише со кисела вода? Obichna Дали сакате да мешате сок џус со кисела вода? Nee ic Дали знаете какви дејства има киселата вода врз човековиот организам и дали помага во слабеењето како што некои кажуваат? Neznam ne e bas zdrava Дали мислите дека пречесто конзумирање на киселата вода, т.е. секојдневно е штетно? Da
Definitivno obicna, gazirana dali se imam napieno 2,3 pati do sega ( sigurno sum nemala dr.izbor koga sum ja piela ).