Овде он уствари збори дека не треба да бидеш осудуван од другите и дека истите луѓе не треба да ти сметаат на патот до успехот.
^^Се ежам секој пат кога го читам интервјуто. Посебно кога кажува за неговото детство, како очувот го малтретирал него, го тепал, постојано, него и неговата сестра скоро 20 години. И после тој очувот се лутел што сево ова Ексл го кажува во јавност. Ма ја би те убила тебе, дебил.
^Да,дури и бил силуван од страна на очувот.Сепак,мислам дека сестра му малце подобро поминала од него. Како и да е,лошо...Многу лошо. Од сето тоа што му се случувало 19 години(додека да се пресели во Холивуд),се сомневам кој ќе биде уште жив и здрав..Можеби физички да,но,психички...А-а.
^И после следуваат глупави реакции за неговото однесување, бес и став. Покрај такво детство... Spoiler Инаку, силуван бил од неговиот биолошки татко.
^Мала забуна,неврмајнд. Како и да е,тој е гестот. А за тоа што реагираат како се однесува..Сам има кажано за тоа,само,нели,нема кој да прочита.
http://www.youtube.com/watch?v=Szy7hS4f8gU ова ми е омилено интервју со слеш умрев од смеење водителот кога ке го емитира axl
Делот каде што кажува дека му пратил на Ексл божиќна картичка... Душа. Уствари он се обидел повеќе пати да комуницира со Ексл, ама овоа дивјаков не реагира.
почнав да плачам кога рече дека пошол на концерт и не го пуштиле .. Во 2012 кога беа на Music Awards сите дојдоа само ексл не се покажа.. ако некој им предложи да бидат пак старите ГНР на слеш на стивен и на даф јас мислам дека тие ќе прифатат ама ексл нема да прифати. во последното интервју со слеш тој рече дека не е невозможно да се спојат назад ама дека ексл нема да сака.
Ајде и јас малце да се умешам Иначе многу подобро би било да се вратат старите G'N'R отколку што се сега.. Повеке ми се свиѓаат така отколку сега што се..
изи дојден беше во публиката http://www.youtube.com/watch?v=TAYSsQbJytA 3:20 изи остарен е неможеп да го познаеш
ох и btw сакав да прашам дали можеш да ја најдеш книгата од слеш да ја читаш онлајн или да ја симнеш пошто многу сакам да ја читам ама ја немам најдено на интернет
Абре,децо,тој на 3:20 на видеото не е Изи,гитаристот на Ролинг Стоунс(Рони Вуд) е тоа. Изи и Ексл воопшто не присуствуваа на церемонијата.