а и сигурно си видела дека на википедија е потпишан аксел, а не ексл. сепак не е аксел, незнам од кај слушнале аксел.
^Па фала Богу дека има многу зборови што не се изговараат исто,2 различни јазика се. И ако таму го викаат Ексл,и тука е така.Можеби нашава македонска нација општо мисли дека е Аксл или Аксел,али не е така. И сум видела на Википедија,ама не е точно. Axl-Еј екс ел Ексл.
добро, секој си има различно мислење на темава. како и да е, јас го викав аксл и ќе го викам, зашто сум навикната веќе 2 години
^^Јас више 4 год. го викам Ексл,па шо има везе Ти кажувам само како е правилно,а никој не ти брани да го викаш Аксл.И ко што реков,Вилијам се вика,така да не е битно.. П.С-Тооо Витомире !!
^Јас сама си го најдов на YouTube,уште пред 4.Ма сеа више и 4ипол ќе да се. И после ја прашувам мајка ми кој е,што е и се тоа,and that's how it started...
хаха, јас нешто прво со другарките зборевме дали ги знаеме, и после дојдов дома и одма ја прашувам мама дали ги слушала gnr и ми вика: аа да, тој пејачот беше убав, аксл, максл, како се викаше, го заборавив. и после ми пушти некои песни од нив, и од тогаш се збрлавев по аксл
ги сакам, ги сакам, ги сакам! многу! ексл, преубав, го обожавам. god, i have unconditional love for him
Само да ве поздравам А и да за тие кои гунс енд Роузес им се одвратни има само 1 да им кажам: Вие што ја слушате таа "музика" не е музика ова е музика http://www.youtube.com/watch?v=047jbfCE4p8
^Се работи за ствар на вкус,но сепак...ГНР да ти се одвратни...Тоа веќе треба озбилно да се дискутира.
Абе секако дека сите имаме различен вкус, ама веќе одвратност е нешто друго, тоа веќе не е до вкусот..