До сега одбивав да го слушнам цел Chinese Democracy и слушав само одредени песни. А и многу јадеа гомна за албумов па ми беше страв да го слушнам. Будала. Како ли издржав толку време? Сега само ќе кажам дека бев многу глупа и еве веќе четврт ден со ред го слушам од шо ми се свиѓа. А тие шо ми брбореа против албумов и против Ексл и ме убедуваа да не го слушам за да ме се разочарам можат да му го... Упс не, ај ќутам.
^НЕ ЗАЕБАВАЈ !? Ја уште одбивам цел да го слушнам. This I love и Sorry само си ги слушам константно.Другите само еднаш сум ги чула,и што сум запамтила-што не.Баш сеа ќе го пуштам да видам о чему причаш.
^ Озбилно бе. Бар мене ми се свиѓа, па за тебе не знам. Прво ми беше чудно малку, ама се навикнав и сега ептен ми се свиѓа. Btw и јас само тие две ги слушав. А, и да, не знам како сите очекуваат бендот да го има истиот звук. Битно, Ексл уште го има гласот. Толку.
Значи од тој албум не може да се очекува дека ќе биде како минатите албуми, али сепак мене лично ми се свиѓа, имаат убави песнички кои фаќаат увце.
Значи 3 пати го преслушав албумот од прееска. Shackler's revenge многу ми е чудна само,а другите се љубов.Ексл е најбитен бе. А и гитарските сола на песните се убави,ако ги свири Ешба. Се на се=задоволна сум
Ама сега скоро прочитав, мислам дека беше ДиЏеј Ешба, рече дека ќе имало нов кој ќе излегол во 2014. И дека секој ден работеле на нови песни. Сега колку е точно...
Погрешно сфатив ..Инаку сеа ме интересира албумот каков ке им биде..Гласот на ахл нема да биде како порано
Фала Богу,никој не е починат. Живи се и сите од старата постава.Не урочувај сега и ти И да,незнаеме дали ќе има албум,според ДиЏеј ќе има,ама другиве ќутат некако...
Се молам секој ден да имаат нов албум, добрата музика да се врати. А кога бев помала на сите им кажував дека е Axl ми е првиот маж.
http://www.rockcellarmagazine.com/2013/ ... ullyville/ ДиЏеј повторно споменува за новиот ГНР албум, но не кажува кога ќе излезе.