Rainbow koga ti ke prestanes da navreduvas? Iskreno namerno te provociram,da ti go vidam pametot,a ti ocigledno pagjas,pa pocnuvas da navreduvas,treba da procenis sto e zezanje a sto ne e.
Хехехе, па во ситуацијава наша не знам кој кого провоцира Мислам дека не гледаш дека и јас се зезам цело време. Ама ете добро. Голем си, ти си знаеш
Хахаха и мене ми се случија, баш пред некој ден, ама не обрнавме внимание двајцата.. јас знаев за што се работи.... ама нишо страшно
Ми се случува и тоа секој пат,ама не ми е срам.Е сеа прв пат кога се случи дури јас не знаев зошто тоа така,ама човек се учи додека е жив. А и зошто да ми е срам? Од што,од кого? Од маж ми. Па нормално е тоа...
хахаха ми се дешава ретко, и мене ми е смешно, се смеам, ама дечко ми занесен целиот у сексот, не ни регистрира лол
Искрено многу е смешно и чудно чувството... најпрво додека убаво не застанеш не ти ни излага воздухот што инаку најчесто не се ни осеќа дека влага Е после кога ќе си застанеш убаво хахаха живи смешки... Прво ми беше многу срам ... сега умирам од смеење!
хахахахаха колку се изнасмеав за ова горе инаку мене првиот пат кога ми се случи ова толку ми стана глупо што не сакав да продолжам со сексот... сеа ми е смешно
Леле кога ни се случи првиот пат, јас така посрамена ми викам: нз што е, не п****в и он вика знам бе злато, јас се обидувам да ну докажам од шо е изгледа и он абе мило знам бе мило и сега ми е мн смешно кога ке ми се деси
Ветено - исполнето. Јас до сега не сум посветила внимание на тој звук, ама да , го слушнав последниот пат ... и му викам на дечко ми: Чекај, полека малку...слушај . А он се прсна од смеење. Не на звукот, туку колку сум блесава
Хахахахааааааа! Јаки сте значи, нема збор! И ја така нешто слично! Ама многу ми смета. Ако сте гледале South Park, има и име оваа појава! Мислам дека се викаше Queef, не сум сигурна. Ќе го прашам дечко ми, па ќе ви пишам.
Даааааа милион пати... не е ни малку срамота али непријатно е во моментот... после се навикнавме со дечко ми и сега не ни обрнуваме внимание на тоа...ништо страшно
...isto i jas...objasnuvav deka ne sum prdnala,deka bilo nesto drugo... ...a nemu toa moe objasnuvanje i sramenje mu bese smesno! sega veke ne ni go ni zabalezuvame toj vozduh i toj zvuk!