многу пати ...ништо посебно не сме правеле некоја си фама околу тоа ..како да не се случило мислам и стварно не сме приметиле
Поради тоа и одбегнувам Doggy. Незнам ептен ме фаќа срам, и да не сум прднала звукот е ист Еве веќе 8 месеци, сеуште се срамам од тоа а редовно си имаме односи и ни се случува цело време.
Мислам дека тоа е нормално..најчесто се случува во Doggy styleo но не обрнуваме внимание...си продолжуваме со "играта"
Нас ова ни се случува скоро секогаш..но првиот пат кога се случи и дечко ми ми вика:''прдна''? и јас устрамена фацка ,ама стварно не знаев што се случува неосетно..и му викам нее...и си продолживме и це во ред и не зборевме поќе за тоа исто ко да не било.Но после тоа почна да ми се случува поначесто и тоа секогаш во доги стајл позата ..и сега тоа да ми се случи ќе се дупнам од смеење заш стварно мене мн ми е смешно, а на почетокот умирав од страм а баш и за тие гасови сакав да прашам овде на форумов...а еве имало тема не знаев..Сакав да прашам дали се создаваат од интимните гелови што ги користиме или кога ја плакнеме вагината..јас тоа го помислив
и мене првиот пат кога ми се случи незнаев што е и останав баш леле што напраив...и ми беше многу непријатно ама да ви кажам и сега кога ми се случува не ми е баш смешно...не може некако да се избегне тоа?
Е ајде де..ама ете јас тоа си го мислам демек кога ја плакнам вагината некако грешно да не го нанесувам гелот,па вода да не навлегува таму внатре..па не знам шо.. ама сепак за ова не треба да се грижиме и да паничиме не сум била само јас на сите ни се случувало ова
abe voopsto ne se zamaraj so toa toa e najnormalna pojava i ako maskoto e iskusno na ova pole sigurno veke go poznava toj zvuk i reakcija od tvojata vagina ne si prvata na koja i se slucilo
дааа мене ми се има десено и тоа мислам дека не е ништо срамота затоа што мојот де4ко знае дека влегуваа воздух во вагината и тој воздух мора некако да се исфрли.. оби4но кога се менува позата и кога вагината ќе се рашири ( само што звукот не е пријатен ) али на се ќе се навикнеш....
И мене ми се случува понекогаш...Мене пак обично кога тој е врз мене и така полека влегува и излегува од мене и само наеднаш се слуша тој звук.....некогаш ми е смешно ,но не сме прокоментирале во врска за тоа.
Мене не но знам дека се случува и тоа мене ми се има десено при анален секс да ми се појават такви звуци.
не туку после клистрација се ствараат такви звуци и нагони а јас неможам да се опуштам при анален секс ако не сум клистрирана.
ми се случува да испуштам вакви гасови на секој однос ништо страшно,на почетокот ми беше глупо но се навикнав
за овие гасови при вагинален секс ми текна на нешто пред некоја вечер: се љубиме со дечко ми се љубиме...и јас врз него,и само одеднаш воздух....прррррррррррр...прррррррррррррр.....и ја не го гледам мислам не се смеее....и си продолжувам...и само пак се слуша.прррррррррррррррррр......и само го погледнувам него тој до стотка залетан во смееење......и јас ииииииииииииииииииииииии како не ти е срам да ми се смееш...и тој: ама мило смешно ми дојде ово оно,вака ,нака.......глупости