Хахахах Мене ми се има случено ова ... Еднаш-два пати досега.. Првин ми беше непријатно пред дечко ми,бидејќи првпат и двајцата имавме такво искуство..Се засрамив ама нисшто,ми помина
Сега последниот пат ми се случи ова и не ми беше смешно ич ! И му кажав као еј немој вака , да смениме .. ме боли а нема везе Злоба
Девојки ги прочитав вашите постови во врска со т.н. гасови при сексуален однос.Од лично искуство кога имаме секс со девојката, постојано пушта гасови.Во почетокот приметив дека нејзе како да и незгодно.За среќа и за двајцата таа појава нормално ја прифативме, да бидам искрен дека мене ми годи кога девојката ме голица по пенисот со гасовите кои ги испушта, немаат никаков мирис само што мене ми го зголемува задоволството.Со поранешната девојка со која кога имав секс не пушташе гасови.Јас лично мислам дека тие се само воздух ,кој се турка во вагината кога влегува пенисот внатре и кога излегува надвор тогаш тој заробен воздух излегува надвор и се слуша како прдење што не точно.Многу зависи од анатомијата на вагината и пенисот за да се створат тие гасови.Колку вагината анатомски е потесна а воедно доколку пенисот е подебел, кога влегува внатре како да е, да речам кнап, турка воздух внатре и кога излегува надвор тогаш се слушаат тие мистериозни гасови. Тоа е моето мислење во врска со ова прашање, па затоа ќе ви препорачам на девојките да не се срамат од тие гасови, туку напротив да се радуваат пенисот и вагината во таков случај ептем се погодени и услов за прекрасен и исполнет секс
Toa ne se gasovi tuku vozduh koj e nasobran vo vaginceto. najcesto se sobira pri doggy style poza. i posle pri premestuvanjeto vo nova, koga so nozete ke ja pritisnete vaginata ona go istisnuva vozduhot. nie sega redovno si se smeeme na toa
Ми се има случено и знаев дека е воздух се сеќава фала Богу не ми беше непријатно со знам, мене ми е интересно чувството
Ми се случува често, и стварно, непријатно е! Јас си измислив еден мал лек(така да кажам), и можам да кажам дека функционира. Затоа што не сум за лубриканти, ставам масло од кантарион. Докторката уште кога бев трудна ми препорача да го користам често. Ем е добро за вагината и грлото на матката, ем се намалува веројатноста да се десат гасови. (Башка при сексуалниот однос мажот ми ќе ме намачка и подлабоко во грлото на матката )
Мене првиот пат коа ми се случи се подзамислив онака у сред секс што беше тоа и дечко ми ми се изнасмеа и ми кажа демек воздух ти испушта и се искинавме од смеење...и сеа секогаш се смееме...и ич не ми е срам
и мене кога прв пат ми се случи се подзамислив што беше, а дечкоми ич мува не го лазе си продолжи како ништо да не се случило, но кога повторно се случи тоа сватив во што е работата бидејќи бев свесна дека не сум прднала, а и кога излегува воздухот се осеќа. со дечкоми никогаш не сме коментирале во врска со ова. првиот пат ми беше незгодно не сега не ни обрнувам внимание на тоа
хехе на машките не им е ни гајле искрено, цели се занесени во тоа што го работат, може и да не забележат..се случува, тоа е факт и ако мислиш постојано на тоа ке си го уништиш здоволството..едноствно и двајцата си знаете за што станува збор и нема гајле се е ок
Сакав да прашам мене понекогаш ми се случува тоа и кога немам односи.Значи понекогш така си седам и неконтролирано се испушта воздух.Што е причината не знам
На почетокот е малку чудно,смешно и непријатно но ви препорачувам да не се срамете, тоа не ги возбудува машките, тоа ги полудува ))