па искрено и мене ми се има слу4ено ама еднаш или 2 пати и тоа ден пред да добијам,тоа е можеби некаква течност во вагината,и се слу4ува тоа особено ако нагло го исправиш телото,хехе нз како да ти објаснам,малку е сложено,ама се е во ред нема место за паника
Никакви течности и глупости. Се ствара компресија. Влегува воздух додека го истава, после го става и пуф. А внатре тесно... И се слуша звук како прдење. Физика бе.
Xахахаа, пред некој саат вежбав со нозете во вис(поточно се занесував дека вежбам) нагоре... Спојлер и тртттттттт, ми се распуфа(по нашки лол) ......... Xаахахаахахахахаххахах така да, убаво кажа лакримоса, се е тоа физика п.с-- при односи ми се случува ама ретко... само кога сум 100% запалена...не знам зашто така, ама знам само дека не го ни регистрираме тако званиот Спојлер пуфеш (јас така си ги викам де )
лацримоса,веќе сфативме сите дека се случува при сексуален однос и јасно ни е,така е ..хехехе,само девојчево праша зошто и се случило додека немала односи,и ете реков,ни се случило на сите(или барем на повеќето) и додека сме немале односи,ете кажа и др девојче дека стоела со нозете во вис и кога се исправила се случило тоа,значи баш како што кажав,сето тоа си е природно,а има врска со течностите што ги испушта вагината(кога си позапалена) зошто тие исто така допринесуваат за да се случи тоа
Мене ми се има случено и ќе се насмееме со дечко ми и си продолжуваме. Некогаш ако многу сме зафатени и не обрнуваме внимание
Дали прденјето се смета за гасови при сексуален однос пошо ја често си подпрднувам и дали може да сфати дека не е од вагината освен ако не помириса.
Боже, што се не ќе прочитам. Какво глупаво прашање... Продолжи си ти да си подпрднуваш, нема проблем. ПОДпрднување и прдење не е иста работа. Кога ќе прднеш не секогаш мириса, ама ако вистински ПРДНЕШ тогаш миризбата е поинтензивна и може да дојде до губење на вид, сетило за мирис или мозочен удар. Затоа, внимателно следниот пат, да не ти се испушти некое подолго гулапче, кој ќе му ги гледа маките на дечко ти после. И да, не замарај повторно со вакви простачки постови
Ахахаххахахах сум се изнасмеала.... подпрднување за време на осноси. И му викаш, не бе, не прднав, љубовни гасови се тоа.
Ај ве молам, занемарувајте ја драгана, најверојатно само си го потполнува слободното време за да се глупира овде.
леле при сета мака и прдла ме викате. се осеќам навредено сериозно. не ми се потсмевајте, ми требаше само совет. океј нема врска, повеќе не ви пишувам...
ни се има случено девојката да испушта гасови посебно во 3 пози: 1 мисионерска во 2 варијанти 2 девојката лежи на грб, јас пенетрирам во неа кога претходно ке ги качи нозете на моите рамена
хахаха темава е лудило најнормална ствар искрено мене кога ми се случи првиот пат одма знаев за што станува збор и си сее посмеавме слатко со дечко ми во голема мерка онакаа и при секој однос навака (а ги нема многу ) само ке си се насмевнеме и ништо повеке па дури и од занесеност не ни обрнуваме вниманиена тоа
Мене ова ми се случува најчесто кога вежбам некои вежби со нозете нагоре.. и кога се исправувам се испуштаат гасови од вагината но тогаш чувствувам болка и чувството не е баш пријатно
Леле што не ќе прочитам, како може така да си подпрднува хахахахха. А гасовите од вагината се друга работа.
Мене во последно ми се дешава кога сум во мини сукња а седнувам на дрвен стол (онака брзо) да настане таков звук од воздухот што излегува, и чувството не беше баш пријатно