Ми се има случено повеке пати но првиот пат нема да го заборавам никогас,си тераме работа и одеднас тој звук налета изненадно и јас како од пуска му велам : ми тече таа течноста затоа така а пак нему смесно му бесе сто јас се засрамив и ми вика не бе злато каква течност тоа друго бесе и јас од тука засрамена кај несака да сфане му викам : ај е*и ако е*ес не ми се прави ногу паметен тууу бре ке ми дискутира тука на сред вазен чин,после тоа секој пат ми се смеесе секогас му текнувасе на тоа
Мислам дека немаше потреба за ова...ова е форум и секој може да праша нешто ако го интересира! Инаку ми се случило еднаш!
Еве признавам и мене ми се случило неколку пати. И тоа најчесто во доги стајл. Првиот пат не ми беше воопшто пријатно, се вцрвенев и неможам да ви опишам колку ми беше срам. Тој ништо не искоментира, само се насмеа. Јас си преќутев. После тоа веќе и двајцата не обрнувавме внимание. Во секој случај чувството е многу непријатно.
ХАХАХАХХАХАХХАХ Супер темаа..браво... Мене памтам првиот пат кога ми се деси беше многу гласно и беше многу смешно и двајцата незнаевме што се дешава и се смеевме 10 минути...баш е закон.. Исто ми се има десено од кај стомакот да ми се деси тоа кога ке ни се припијат телата
Последниот секс ми беше крунисан со најмногу изпуштени гасови од вагина. Звукот беше како во празно сокче во тетрапак дуваш внатре и после го стегниш тетрапакот. Секако во доги стајл.
Лоши се звуците Ми се има случено многу пати, и првиот пат ми беше многу сраам хахахаха Али ме утеши дечко ми пошо свати што се случи и само се насмеа слатко
Нормално е при пенетрацијата да навлезе волдух во вагината ,особено ако се работи за подив секс Ми се има случено неколку пати ,најчесто во доги позиција Првиот пат кога ми се случи,дечко ми мислеше дека гасот излегол од задниот отвор, едвај ме сфати додека му објаснував, мислеше дека му се правдам
Да, ми се има случено и мене но тоа не е ништо страшно, секој нормален дечко што веќе е искусен знае дека може да му се случи на секој и ќе го разбере тоа, не е ништо грдо или намерно ...
smeska ziva e vakvata situacija!! mene mi bese stram na pocetokot ama sega ne gi ni slusam, ama jaki se u pm
Аууу ми се има десено, особено после доги, што можам да кажам дека е често. Мене ми е смешно, и на сред секс се смеам ко зелена, а Петко мука си нема не ни приметува знае што мии се случува и дека е нормално, и си игнорира. Не е ништо невообичаено тоа е воздух кој со пенетрација навлегов во вагиналниот отвор, а од таму неможе никако да се канализира до друг отвор и мора да излезе од каде што влегол.
На почетокот ни беше малку чудно и смешно но со текот на времето се навикнавме и сега не ги ни приметуваме...
хахаххахаха и јас многу се уплашив првиот пат, ама мене па од мисионерската, па сега нонстоп се стегам кога ја практикуваме таа поза а дечко ми секогаш ме опушта оти не е ништо страшно )
Мене прв пат ми се случи пред неколку дена, на одмор ама знаев што е и си се изнасмеав само, ништо страшно Ама па смешно е бе
првиот пат беше ааааааа what is this?? знаевме од кај дојде, ама не ни беше десено (и ретко ни се случува), а мојон наместо да ме утеши: нормално е, немај гајле, тој ми се потсмеваше
XAXXAAXAXXAXXAXAXAXXAXAXXA дури се газиме од смеење и ми вика видија бе си прди хахаххахаха на почетокот ми беше непријатно ама сега е смешно нормална појава
mene me nervira potocno..gubam koncentarija..dodeka pak na decko mi ne mu smeta toa sto se ispustaat gasovi za sreka imam takov i e golemo srcence
Ми се има случено ова неколку пати, и тоа во онаа doggy позиција. Првиот пат многу се засрамив, знаев што е, ама незгодно ми беше. Башка и на почетокот на врската бевме. Ама после кога се случеше, се смеевме ко луди и двајцата