Гасови при сексуален однос

Дискусија во 'Секс' започната од black-i, 4 јуни 2010.

1. Butterfly-itgirl4s

Butterfly-itgirl4s Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    285
    Ми се има случено повеке пати но првиот пат нема да го заборавам никогас,си тераме работа и одеднас тој звук налета изненадно :$ и јас како од пуска му велам : ми тече таа течноста затоа така :!: а пак нему смесно му бесе сто јас се засрамив и ми вика не бе злато каква течност тоа друго бесе |( и јас од тука засрамена кај несака да сфане му викам : ај е*и ако е*ес не ми се прави ногу паметен :tmi: тууу бре ке ми дискутира тука на сред вазен чин,после тоа секој пат ми се смеесе секогас му текнувасе на тоа |(

2. SaraTrajkovska

SaraTrajkovska Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    0
    Нее осеќав дека се од вагината дури и ме болеже малку :worried:

3. Anely

Anely Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2011
    Пораки:
    788
    Допаѓања:
    225
    Мислам дека немаше потреба за ова...ова е форум и секој може да праша нешто ако го интересира!
    Инаку ми се случило еднаш! :)

На Istata od vcera му/ѝ се допаѓа ова.
  4. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.732
    Еве признавам и мене ми се случило неколку пати. :tmi: И тоа најчесто во доги стајл.
    Првиот пат не ми беше воопшто пријатно, се вцрвенев и неможам да ви опишам колку ми беше срам. Тој ништо не искоментира, само се насмеа. Јас си преќутев. :D
    После тоа веќе и двајцата не обрнувавме внимание. Во секој случај чувството е многу непријатно. :tmi:

5. Andrea-18

Andrea-18 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    И мене ми се случува но сепак тоа е природно јас не се срамам од мојот дечко :)

6. BabY21101994

BabY21101994 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    4
    ХАХАХАХХАХАХХАХ Супер темаа..браво... :)
    Мене памтам првиот пат кога ми се деси беше многу гласно и беше многу смешно и двајцата незнаевме што се дешава и се смеевме 10 минути...баш е закон..:)
    Исто ми се има десено од кај стомакот да ми се деси тоа кога ке ни се припијат телата:)

На AngelSoul му/ѝ се допаѓа ова.
  7. donna.17

donna.17 Популарен член

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    1.718
    Допаѓања:
    5.011
    Последниот секс ми беше крунисан со најмногу изпуштени гасови од вагина. Звукот беше како во празно сокче во тетрапак дуваш внатре и после го стегниш тетрапакот. Секако во доги стајл. :D :D :D

8. salty.dreams

salty.dreams Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јуни 2011
    Пораки:
    79
    Допаѓања:
    32
    Лоши се звуците :D Ми се има случено многу пати, и првиот пат ми беше многу сраам :$ хахахаха Али ме утеши дечко ми пошо свати што се случи и само се насмеа слатко :D

9. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.347
    Нормално е при пенетрацијата да навлезе волдух во вагината ,особено ако се работи за подив секс ;)
    Ми се има случено неколку пати ,најчесто во доги позиција :lol:
    Првиот пат кога ми се случи,дечко ми мислеше дека гасот излегол од задниот отвор, едвај ме сфати додека му објаснував, мислеше дека му се правдам :rofl:

10. lloovvee

lloovvee Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2011
    Пораки:
    83
    Допаѓања:
    27
    Абе све си е природа нема од што да се срамиме нелии... :) поздравче до сите феминкииии :* :* :*

11. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    179
    Да, ми се има случено и мене но тоа не е ништо страшно, секој нормален дечко што веќе е искусен знае дека може да му се случи на секој и ќе го разбере тоа, не е ништо грдо или намерно ... ;)

На peperutce27 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. linija

linija Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    19
    smeska ziva e vakvata situacija!! mene mi bese stram na pocetokot ama sega ne gi ni slusam, ama jaki se u pm:)

13. najubava2010

najubava2010 Популарен член

Се зачлени на:
    19 април 2010
    Пораки:
    1.619
    Допаѓања:
    4.653
    Аууу ми се има десено, особено после доги, што можам да кажам дека е често.
    Мене ми е смешно, и на сред секс се смеам ко зелена, а Петко мука си нема не ни приметува знае што мии се случува и дека е нормално, и си игнорира.
    Не е ништо невообичаено тоа е воздух кој со пенетрација навлегов во вагиналниот отвор, а од таму неможе никако да се канализира до друг отвор и мора да излезе од каде што влегол.

14. Jellyfish

Jellyfish Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    12
    На почетокот ни беше малку чудно и смешно но со текот на времето се навикнавме и сега не ги ни приметуваме...

15. BonnielovesherClyde

BonnielovesherClyde Истакнат член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    45
    Допаѓања:
    5
    хахаххахаха и јас многу се уплашив првиот пат, ама мене па од мисионерската, па сега нонстоп се стегам кога ја практикуваме таа поза а дечко ми секогаш ме опушта оти не е ништо страшно :))

16. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Мене прв пат ми се случи пред неколку дена, на одмор ама знаев што е и си се изнасмеав само, ништо страшно :)
    Ама па смешно е бе :rofl:

17. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    првиот пат беше ааааааа what is this?? знаевме од кај дојде, ама не ни беше десено (и ретко ни се случува), а мојон наместо да ме утеши: нормално е, немај гајле, тој ми се потсмеваше :worried:

18. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    XAXXAAXAXXAXXAXAXAXXAXAXXA дури се газиме од смеење и ми вика видија бе си прди хахаххахаха на почетокот ми беше непријатно ама сега е смешно нормална појава :D

19. daence.To

daence.To Истакнат член

Се зачлени на:
    1 септември 2011
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    9
    mene me nervira potocno..gubam koncentarija..dodeka pak na decko mi ne mu smeta toa sto se ispustaat gasovi :) za sreka imam takov i e golemo srcence :D

20. happygirl

happygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    4.623
    Допаѓања:
    23.827
    Ми се има случено ова неколку пати, и тоа во онаа doggy позиција. Првиот пат многу се засрамив, знаев што е, ама незгодно ми беше. Башка и на почетокот на врската бевме. Ама после кога се случеше, се смеевме ко луди и двајцата :D