Ми се има случено и не е ништо страшно. дечкото малку се зачуди(а вели има искуство) ама јас му објаснив
Oфффф колку само не им обрнувам веќе внимание. Првиот како прв пат срамно де нели, ама сега, офффф, а испуштила а не, ма свеједно бре, јас си се е*ам и уживам немам време за тие прдешки од воздух и извичник!
леле кога сум јас врз него ми се дешава ова, си поцрвенувам малку повеќе и ич не ја сакам таа поза, а дечкоми ко ништо да не се дешава хх
hahaha sekako deka e sramno, ama mora da se sluchi no ne vo site pozi... mene mi se desilo samo vo edna haha i da smeshno e mn.
ама чекајте сега зборуваме за оние гасови.....нели одзади ? или за оние при вакум системот? оти нели при пенетрација во вагината влегува воздух и со самата пенетрација и излегува.....и тоа е сасвим нормално...а за она др и не баш...ама тоа е
Гасови не сум имала за време на секс. А тоа од вакумот шо се ствара ми се случувало. Мене многу ме нервира тоа што ептен многу се влажнам и се слуша звук на течност нешто како жубор не знам како да опишам.
Да не ве загрижува тоа жуборкање. Машко сум и не ми смета воопшто, природно си е тоа ! А таа што најмногу се влажнела ми останала во најубави спомени токму поради тоа. Јас лично тоа го обожавам !
Испуштањето на гасови од вагината им се има случено скоро на сите жени. Не се срамете ако за време на секс или при некои вежби испуштите гасови од вагината. Тие немаат непријатна миризба и не треба да предизвикуваат срам затоа што се апсолутно нормална појава. Звуците кои ги произведува вагината се мошне смешни, што значи дека на некои дами може да им биде прилично непријатно ако дојде до тоа. А, доколку во сексуалната игра е вклучен премногу возджан маж, тој би можел тоа да го оцени како потполно погрешно и да помисли дека неговата избраничка во текот на сексот испушта „вообичаени“ гасови. Всушност, се работи за сосема природна реакција на телото бидејќи при половиот однос доаѓа до голем притисок на стомакот и на желудникот.
Случајно налетав на темава и се зачитав. Ова што го прочитав е најсмешно нешто што сум прочитала на форумов. Умрев од смеенје. Да сте живи и здрави, животот ми го подолживте