Како и секоја певалка ко виде микрофон пева и оваа нашава работа така ко виде Цвета микрофон растура од пеење.Зијнала цел го голтнала па сакате да не пушта крици засркнува се ништо страшно убаво и е .
И мене ми се случи последниот пат.И тоа два пати. Среќа во тој момент јас зборев па мислам дека не се слушна толку,освен што јас си осетив.Знаев што е,знаев и од што е..но незнаев дали и тој го знае истото,прв пат ми се случува и незнаев дали ќе можам да му објаснам.Полесно ми беше да се направам како ништо да не се случило.
ми имаат кажано дека тоа се случува поради многу влажна вагина но премногу е глупаво и срамно ...неможам да имам опуштен однос со дечко ми повеке незнам како да ги спречам
Не е поради влажна ваѓина. Тоа е исто како кога скината тарабука прима воздух и испушта чудни звуци ТРРРРРРРТ ШЉАП. Нема зошто да ти е незгодно, кај секого се случува иако прочитав некому не му се случило. И да зависи и во која поза си.
Моето „аматерско“ мислење е дека се случува поради ептен „кнап работа“. Во смислол, нема воздухот од кај да излезе и при влез се истиснува надвор. Обично секогаш се случува откако еднаш „ќе излезе“.
Се дешава и лудо е .... прди пи3432а. Смешно е али нормална појава. .) Првиот пат кога на некој ќе му се издеси ќе се чуди малку.. али ќе се навикне. :
Имам проблем...ова ми се дешава секое утро, а не сум сексуално активна периодов. Што би можело да е причината?
Ништо страшно, организам кај секого различно, на крај краева е природна појава кај секоја девојка се јавуе и го има.
Зошто непријатно? Па после секс се јавуе тоа кај многу девојки, ми се има десено и ниш страшно,иначе машко сум да знаеш,еве да не ти солам многу памет, ама тој што е со тебе и ужива со тебе, нема причина таа појава да ја напомене, божем ти се напињаш тоа да се деси,јбг природна појава, уживај.
Се случува и тоа си е нормална појава, кога со некој општиш сексуално а тоа е висок степен на интимност и блискост со партнерот не би требало да претставува проблем или причина за срам.