Сега знам маjтап ке си правите ама аj да си кажам На железничка денес помина едно момче ,ми вика даj десната рака и му ja дадов , почна да си зборува нешто и да врти по прстите мои со неговиот како да брои и ме погледна имаше сино светли очи и ми рече , ти правела некоjа магиja но не ти ja доправила сте се скарале со сопругот и си заминала , си jа зафркнала ми вика сакала да те поремети , аууу му викам што зборвиш коj ти кажа ова маjтап си правиш , и ме гледа и ми вика ,имаш долги соништа навечер многу се плашиш и си бладаш сама со себе, викам како погоди ова е чудно како можеш ти да знаеш за ова ,вика Богородица ти е заштитник купи си икона и носи jа со тебе ,детето однеси го на молитва не си jа однесла оваа година , викам абе ти како можеш да го знаеш ова , викам да не jа однесов за велигден на молитва кога попот пееше не поминавме под масичката таа се плашеше тоj ден, ми вика однеси jа. И ми кажува што ми се случувало ,само молчев и ми се тресеше раката, ми рече си зела 100 денари од улица ,си ги нашла и зела затоа и ги имаш тие соништа неубави затоа се плашиш оддруг што отфрлил си зела маката, и ми вика однеси ги на Богородица во црква да и оставиш и нема да ги имаш. И многуу други работи не ми се пишува да кажувам што друго но се чудев и ми вика не чуди се можам и повеке да ти кажам ама пиев пиво а несмеам и не ми се предвидува многу и си отиде се стчав свикав по него како се вика и од каj е , ми рече само дека од алинци бил и си отиде,а jа се спремам утре да си однесам 100 вцрква за секоj случаj , се потресов.
Е то да видиш Ако има некоj од пп и го знае тоес има сретнато да ми каже повеке инфо се заинтересирав
Ова сериозно? Некоја попадика гата? Само метеор може да не спаси. Некој со големина на Месечината барем.
Розе да не те има тој читано тука па сега да те ремети? Мислам и со своја слика на аватар си тука, а имаш пишувано лични работи, па логично е. Не им верувај на секакви и не застанувај со секакви, мислам од кај знаеш каков е. Мој добронамерен совет.
Богами и во право си ама за 100 ката што jа имав земено од раскрсница од каj би знаел ,дека сонувам соништа и за велигден дека не отидов во црква никоj не знаеше ни па сум пишала тука , сепак ако го сретнал некоj од прилеп да ми пиши тука има членови и членки ако слушнале или сретнале нека ми пишат ,оти оваj прв пат го видов и се зачудив а да е некоj од форум вероjатноста е и таа ама за 100 тката дури страм ме фати ко ми кажа дека знае
Не е попадија, туку конкубина (љубовница) на распоп. Љубовникот нејзин, распрота Стојан Пајковски - Пајко е распопен баш поради нејзе. Е сега таа се претставува како попадија, а љубовникот нејзин за поп, ама тоа не се. @rose60 не си ти истата што пишува против иконите, на соодветната тема? Како сега ќе одиш в црква и да оставаш пари? Во која црква во Пп си се провирал под маса на Велипеток?
Дали некој го има запознаено во живо Зоки гледачот што гледа преку телефон ? Ми рече кога ќе бил во Скопје да сум дошла кај него да ми гледа .. а мене малку ми е страв . Не знам дали да одам ,не го знам човекот каков е