Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гатање, баење

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од kiki-riki, 21 ноември 2009.

1. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    4.390
    А Слaве oд Крaвaри?
    Пишете искуствo

Или Слaвицa Кумaнoвo дaли бил некoј скoрo кaј неa ?
    Дaли е живa ?

На Quuen и Antebellum им се допаѓа ова.
  2. intuicija

intuicija Активен член

Се зачлени на:
    23 март 2015
    Пораки:
    48
    Допаѓања:
    25
    Ne ti treba broj od Mare. Se zapisuvas na lista, ides u 7 sabalje. Ali ako e ona postena nema da gi prima tie so golem dzeb pred onie koj se veke na lista zapisani. Ne sum zadovolen voopsto od nea. Moze koj kolku so saka da zbori. Ali so znam. 99% u drzavava se fake.

На TrinityNeo, Antebellum и Pcelka94 им се допаѓа ова.
  3. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    Ти ако не свати црн хумор што пишав јас а пишав ќе однесам за секој случај (Кажано попрецизно ахаа да еве трчам одма ) :)
    Е сега што погоди погоди ама да носам во црква на икона и као демек она ќе ме спаси мене, ни се крстам ни пак верувам во цркви ни во икони,1 бај да вај во прилеп не сум пишала дека сум БИЛА ЗА ВЕЛИКИ ПЕТОК, Кочани живеам , на железничката случајно се најдов во тоа време каде што беше и дечкото така да за Христос икони не ме ни интересира,.
    За велигден бев да ја носам ќеркам

(така да тоа таканаречено провирање под маса е адет за дечината за здравје а ти со твојот леко ум не ме замари)
    таа е сеуште мала кога ќе порасни сама ќе одлучува во што да верува а мое е да и ги покажам религиите и да ја учам да почитува било што да е ,иако не верувам ни во Христо ни во Ристо ае поз :)

Последна измена: 19 мај 2016
  4. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.465
    Допаѓања:
    48.566
    Meне слично на ова ми се деси 2 пати во период од неколку месеци, т.е 2 пати ме застанаа различни жени кои од никаде нигде ми изнакажаа работи кои стварно ме зачудија да не кажам ме запрепастија. Едната ми зеде 5 денари само и тоа нејкеше ни денар плус да и дадам ми рече само 5, као Света Петка ми била заштитник. Малце ме извади од патика што е за право со некои работи што ми ги изнакажа особено зошто сум скептик и не верувам во ништо ама ете за момент ме замисли. Исто еднаш службено во канцеларија една бев носев документи некои и тамам да искочам да си идам службеникот што работеше таму ме врати назад ми рече ко у стилу можев да те пуштам да си одиш од канцеларијава без збор ама ете од кога влезе осетив потреба да ти кажам каква енергија понесе со тебе. Ја ваква :wasntme:. Ми изнакажа што ми изнакажа дури и број ми остави кога ке имам потреба или ке осетам тежина некоја да му се јавам пошто он нешо ко со биоенергија барата. После тоа уште еднаш на сред улица рандом ме застана една жена и пак ми изнакажа работи кои не е возможно да ги знае некој што прв пат ме гледа.И така неколку пати за краток период ми улетаа такви чудни ликови што до сеа ми се нема десено чак се шалев дека од дома нема да искачам на еден период пошо се мене ме застануваат од никаде нигде.

На acezmija и rose60 им се допаѓа ова.
  5. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    Има такви не велам не осетив на своја кожа и не си праам мајтап па и некогаш ида не лажи некоја малку филм да прај ќе дојди малку добро расположение :D А А пд тој имш ли бројче хмм аа

6. eni mipa

eni mipa Нов член

Се зачлени на:
    20 мај 2016
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    ve molam koj go ima brojceto od didara ve molam mi treba hitno....

7. zxcvbnm

zxcvbnm Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    7
    zdravo nikogas ne veruvav vo bajackii gatacki ama makata na se me natera:(me natera da odam kaj sekoja sto ke mi ja kazat.od nigde ne vidiv nekoe fajde togas za togas moze i psihicki moze i ima nesto megutoa ne osetiv nekoja promena.Slusam ima mnogu koi pomognale znaci sekoj si kazuva za svojta maka i dalividel fajde,
    nesto cudno se slucuva so mene i so mojta familija se ni ode nanazad nikoj ne moze da veruva sto e toa sto ni se slucuva toa e neviden maler od zdravje finansii se po red neknja se stapisav koga covek sto rabote na brza pomos ni rece treba da odite da vi pobajat mnogu cesto pocnate da idite na brza pomos,deneska prijatel mi rece mozno li e toa sto vi se slucuva mora da si barate nekoe kare i neznam so da pravam pa pocnav da baram na net...
    moze li nekoj sto ima dosro iskustvo so ovie raboti da mi predloze nekoj kkaj sto vredi da se otide da mi dadete broj.da probam da najdam kare za ovaa bedna situacija....

8. zxcvbnm

zxcvbnm Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    7
    moze li vo licna poraka da mi kazes podetalno

9. zxcvbnm

zxcvbnm Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    7
    kako da ja najdeme taa zena sto te spasila od taa maka

10. Pcelka94

Pcelka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2015
    Пораки:
    1.205
    Допаѓања:
    4.390
    Славица од Куманово и имиња кажува :)
    Живее близу кај болницата но , број немам .

11. zxcvbnm

zxcvbnm Истакнат член

Се зачлени на:
    12 април 2010
    Пораки:
    18
    Допаѓања:
    7
    tocno e deka zenata pogoduva mene mnogu raboti mi ima pogodeno i cesto odam kaj nea dva pati kerkata ne sakase da vleze doma i placese po cela den i ke otideme kaj nea od tamu nasmeana izleguvase.drugo fajde nemam videno od nea ama ima nekoi raboti sto mi gi kaza sto me ostavi so podzinata usta

На elenkata20 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Almaa

Almaa Активен член

Се зачлени на:
    20 мај 2016
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    5
    Pozz do site vas nova sum za 1 pat pisuvam .. jas da vi kazam sto mislam jas nema covek bez griza i sekoj bara lek ... jas veruvam deka postojat magite .. i jas imam moja maka da vi kazam sum bila na mnogu mesta ama ne sum zadovolna sum bila kaj mare petrovac bube kumanovo i na mnogu drugi ama za mene tie ne znat nisto... jas mislam tie sto barat pari ne znat nisto samo biznis a tie sto sakat da ti pomagat za allah ne barat pari ... sakam da probam kaj ona viki so zive vo cair ako ima nikoj broj.. a onoj dule od veles ne go kreni tel

13. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    2.841
    Допаѓања:
    8.765

Кај Дуле во Велес да одиш, се закажува на секој 30 од месецот, во други денови не крева. а Вики и Маре се жива превара.

14. La.Boomba

La.Boomba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Moze broj i na mene

15. La.Boomba

La.Boomba Истакнат член

Се зачлени на:
    27 ноември 2013
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Moze brojceto i na mene

16. Almaa

Almaa Активен член

Се зачлени на:
    20 мај 2016
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    5
    Falla mnogu znaci na 30 treba da i se javam na dule pa posle ke mi zakaze termin

17. Almaa

Almaa Активен член

Се зачлени на:
    20 мај 2016
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    5
    Broj na dule 043-227-363

18. macencef

macencef Популарен член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    3.169
    Ако знаете некој бајач или гатач или некој да ми гледа на кафе или карти во Битола? Кај славе во кравари не можам да одам - има многу за чекање а не можам толку многу да чекам. Ако знаете некој друг од битола пишете тука или во лп

На rose60 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. tigrica92

tigrica92 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 март 2014
    Пораки:
    658
    Допаѓања:
    565
    а дали човеков прави некоја амајлија или магија на пример за изгубена љубов или работа и слично?

20. negri

negri Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јануари 2016
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    10
    Javi se prasaj go covekt e ljubezen ke ti kaze dali moze pa ako moze odi