ZDRAVO !! Nova sum na forumov,ve molam mnogu mi e hitno dali moze da mi kazete nekoja ili nekoj od skopje sto gleda,ali da ne e prevarant,da mi pishete brojce, epten e hitno... vi blagodaram odnapred
Бев денес кај Славица од Куманово и знаете што?Пољубив порта гледала од вторник после пладне и среда цел ден и сабота после пладне и недела цел ден , бројот го немам и не верувам дека има мобилен бидејќи била многу стара 70 год. имала , и живее во куќичка недоправена висока , тие денови што гледа тешко на ред се стигало од многу гужва Барем кај роднините си бев да ги видам хаха поголем баксуз од мене нема богами
Дaј aкo мoже вo лп дa ми пишете брoј aкo имaте oд Слaве(с.Крaвaри-Битoлa), Силвaнa -Кумaнoвo , Дуле - Велес , Диaдaрa - Дрaчевo. Фaлa ви
EEEEEEEEEEE gatackava se mu kazala, samo ne mu kazala kolku narodot go kolne i nego i site okolu nego, i na kolku luge biznisot go zemale i psihicki kolku luge poremetile .Mislam deka sepak Gospod e najgolem toj si znae kako se postaveni zvezdite za nego.
Кој го има бројот од Златко од маџир мало нека го пише или нека ми пише во порака, имам слушнато дека се погодувал и точно кажувал се.
Broj od Slave kravari 047268034 i mob 070723107 Ako moze da mi pisete broj od nekoj sto pomaga vo Skopje Nekoj Vasil od Gjorce imalo , Pero Zelenikovo Fala vi odnapred
Imas na internet za nego i ne ti treba ni br ni nisto zemi si taksi ili so svoj avtomobil i prasaj kade e i pojdi nisto ne te kosta, mozes samo da dobies nisto nema da izgubis.Inace ne sum bila jas. sega procitav od tebe za nego. Pozzzz
Pa i jas nemozam da ti pisam,neznam što e problem. Ajde sega,dusobriznici ke se javat da komentiraat .....
Во последно време слушам позитивни рботи за човеков,но на немажени/неоженети гледал па не гледал ме интересира дали знаете дали е тоа точно ? Немал одредена цена туку колку оставиш толку,кажувал работи што ќе ти се случиле во блиска иднина..толку знам за човеков.. некоја информација плус,некој?