Тoј пoјмa немaм кoј е , aмa зa Брaнкo и Бoрче oд Кумaнoвскo знaм декa се дoбри , истo и Слaвицa сaмo штo гo утнaв јaс денoт бaксуз сум бре
И кај Дуле и Славе и Вики на Ордан Чопела сум била во момент на слабост и кога мислев дека немам излез, и ништо од тоа што ми го кажаа не се деси, или можеби треба уште да чекам
Дечки аj нека ми пише некоj од вас во порака што бил во Велес каj Дуле, коj ден се закажува и што треба да се носи.
Сакам да го споделам денешното искуство со вас девојки! Денес бев кај ВИКИ ОД ЧАИР заедно со мојата најдобра другарка. Влеговме една по друга и нема да верувате : од збор до збор истото ни го кажа на двете !!! Мене ми кажа дека ќе сум имала некоја добивка, дека во чеизот на мајка ми имало крпче некое врзувано и кинето прскано со крв и ќе сум го нашла во стари перници или стари чевли на мајка ми и тоа биле црни магии... Ме прашуваше кој близок славел слава Свети Никола и кој близок славел слава Свети Архангел Михаил, како многу сум била нервозна и да сум и однела празно шише, празно ливче и пари во ќесе и она ќе ми средела... После мене влезе другарка ми. Кога завршивме почнува да ми кажува се исто од збор до збор !!! Женава лаже !!! Јас се излажав и отидов и ова Ви го кажувам за да не се излажете и вие !!!
Дали знаете Суада од Огњанци кога почнува да работи? Сега е Рамазан да не одам пак за џабе. Бев денес сабајле ама не можев да најдам каде живее па се откажав.
Фала, а четврток цел ден гледа или само попладне...Видов дека имаш претходно спомнато дека понеделник и сабота гледала само попладне.
Не , не пoнеделник средa пoплaдне - четвртoк цел ден и сaбoтa пoплaдне - неделa цел ден , aмa нaјсигoрнo ти е четвртoк рaaaнo рaaaнo дa идеш ред дa фaтиш или неделa рaaaнo рaaaнo
@Pcelka94 гледам сите бајачки и гатачки ги знаеш,а ако не се лажам се жалеше многу од свекрвата,па ете ти шанса да ја смириш малку,да не ти се меша,среди ја таму на фин лепи начин со помош на некоја гатачка,да биде кротка ко јагненце...go girl
Милa прoчитaј пoгoре сaмo Слaвицa јa пoзнaвaм , другиве сaмo пo муaбети штo имaм слушaнo А не прaвaм јaс зли ствaри зa дa јa скрoтaм свекрвицa
vo srbija postoi sajt na gugul od policija vo koj se pisani site prevaranti ..i moze da si proveri ,i kaj nas ke im dojde kraj
Ах со ТАРОТ колку се изгорив..ццц глупостиии луѓе дадов 2.650 ден за 6 пораки а пишува дека била кај нас у МК кај син и во Битола и реков да пробам..прво име бара после што мака имаш после свеќи земи ова она и што е*ати гледачкава кога скоро се и кажав и коа дојде сметка..ее што ја допцуф не се лажете бар на тоа искрено ви кажувам