Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гатање, баење

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од kiki-riki, 21 ноември 2009.

1. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.507
    Дан беше таа гатачката што ја рекламираа на фб???
    Имаше и многу коментари па си немав попаметна работа и ги проверив профилите и све беа лажни профили со една слика (тие што беа задоволни )
    Има ли во нашава држава некаков закон против лажните гатачи?? До сега не сум слушнала некој да бил затвор од нив ....

2. elenkata20

elenkata20 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2016
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    241
    Да со бела коса во пунџа упм :) ее јас се залетав и думнав..ама ако има господ 50 € немаше каде па ајде на ONE :/

На acezmija му/ѝ се допаѓа ова.
  3. acezmija

acezmija Активен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2016
    Пораки:
    125
    Допаѓања:
    34
    so tie pari ke se omazevte

На iloveyou29, TheOtherMe и anakonda88 им се допаѓа ова.
  4. anakonda88

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.507
    плус свадба и дарој за сватовите :D

На acezmija му/ѝ се допаѓа ова.
  5. anakonda88

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.507
    наздравје бричење , немаме закони што функционираат во оваа држава за да пријавиш во полиција :@

6. elenkata20

elenkata20 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2016
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    241
    Како велат ќе се изгориш еднаш и ќе дуваш и на јогуртот хаха :) живот јбг..не е човечки тоа

На anakonda88 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Daddy's Girl15

Daddy's Girl15 Активен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2014
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    30
    Баба мии е бајачка и искрено јас не верував многу во тоа и ми е страв од такви работи но многу луге одат кај неа и после неколку дена се вракаат со со слатки, колаччи и да кажатт дека импоминало од тоа што баба ми им пребајала исто така едни луге не можеа да имаат деца откако таа им пребаја наредната година се породи ова воопшто не ми беше за верување а оделе пред тоа по секакви доктори но залудно.И после дојдоа кај баба ми со букет, бомбониери, и мобилен и купија...Ама таа си кажува дека не зема пари кога бае ако некој остаи остаи таа не бара...

На Olgica.bu, Acka22, rose60 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. RumShtangla

RumShtangla Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2015
    Пораки:
    789
    Допаѓања:
    1.421
    Aj da spodelam iskustvo, moe na majkami i tetkami. Imat odeno kaj Mare petrovec,i eve sega se protivam Na se loso sto ke kazete za nea.Eden period jas ne bev dobra,vo smisla bolna so temp 40 nemase kako da se simne temp lekari neznaea so mi e.Pojde majkami so tetkami kaj mare,i majkami samo so i pokazala slika na mare odma i kazala deka mi naprajle nesto. I dala majca obicna da ja nosam ja poprskala so nesto,temp mene mi se simna,odnesuvanjeto mi se promeni,i ela recete ne bila mare dobra. Neznam iskreno odea tetkami za dedomi tamu kaj mare baraa lek baraa chare zenata pomogna. I da ne gi prima prvo tie so dlabok dzeb tuku koj kako ke se zapise. Nie ne sme bogati sme prosecno makedonsko semejstvo. I uste nesto znam deka samo sto ke vlezes od vrata odma poznava dali si naprajl ti na nekogo loso nesto.Znam majkami kazuvase deka imalo.zena pred nea vlegla i mare odma ja izbrkala. Vase mislenje moe mislenje. Za sekoj problem bi vi ja preporacala mare,zasto em na mene mi spasi zivot da kazam,gi spasi moite od mnogu belji sto najbliska licnost ni gi pravese .pozdrav

Edit: Majkami vika deka nemala tarifa Mare nitu barala pari kolku ostajs tolku :),i toa so ima mare so vikat bila bogata ne e od so ima tarifa i od so.zemala.pari,tuku od so pomagala pa i davale podaroci vredni itn itn

Последна измена: 16 јуни 2016
    На Lotus-14 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. stanislavac

stanislavac Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јуни 2012
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    25
    Dali nekoj imal iskustvo so jasnovitka Zvezdana...vo vesnikot dnevnik mislam deka ima kako kuponce da I pises...bugarka e...I mnogu politicari idele kaj nea

10. topogan

topogan Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    81

Slusaj vamu jas da ti kazam:taa mare prima vesterki i ne e tocno deka gi brka,zatoa sto 5 godini me truese so lagi ili vistini toa ona si znae ama mojata jatrva ja prezentirase kako najgolema vesterka ,a na nea prva prijatelka i stana. Da se zgrozis od vakvi.Ako pocnam pa da kazuvam sto sve ne lazese 10 strani ke napisam,nemojte kaj nea laze pa sushi,mornici mi odat od nea.Basha si pravii raboti po nejzino sto ti ne bi gi ni pomislil vo son STRASHNO.

На okcenzi, acezmija, rose60 и 2 други им се допаѓа ова.
  11. RumShtangla

Се зачлени на:
    18 април 2015
    Пораки:
    789
    Допаѓања:
    1.421
    No zoshto se sredi vo vrska so mene ?
    Ete vikash takva bila vakva bila,u redu nego aj najdi nzs a?

12. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    2.841
    Допаѓања:
    8.765
    Маре порано можеби помагала сега е лажга!!! Маре и Вики Чаир се преварантки невидени.

На topogan и TheOtherMe им се допаѓа ова.
  13. RumShtangla

Се зачлени на:
    18 април 2015
    Пораки:
    789
    Допаѓања:
    1.421
    Toa bese pred nekoi 8/9 meseci ima mozda godina,za viki sum slusnala deka laze i deka ja uapsile nez koku e tocno,a za mare ako laze nema da ima tolku guzva za kaj nea. nez so da kazam

На TheOtherMe му/ѝ се допаѓа ова.
  14. TheOtherMe

TheOtherMe Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2016
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    97
    И кај Вики има гужва па пак лаже. А за кај Маре во право е девојчето, пред две години отидов кај неа заедно со моја другарка. Па другаркава пошто многу ме сакала и дала моја слика. Не ми се веруваше дека уствари заедно ме суредија на крајот. Зема големи пари од неа за на мене да ми наштети. И тоа јас кога влегов сама сфатив. И ден денес се чудам. Може и да помага не велам не, знам други што им има помогнато, ама сигурна сум и дека прави и лоши работи. А штом работи со лошо, значи нејзиното не е од Бога, туку најверојатно работи како со црна, така и со бела магија.

На topogan и Antebellum им се допаѓа ова.
  15. TheOtherMe

TheOtherMe Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2016
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    97
    Во
    право си нене истото ми го направи.

16. TheOtherMe

TheOtherMe Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2016
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    97
    Па пиши контакт ☺

17. topogan

topogan Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    81
    pa guzva idat ocajni lugeto baraat spas , a koga ke iskocat od kaj nea gi ogovara i gi pravi zamajani.Zasto ona raboti sto saka i kako saka,a ne kako sto treba.Ama ako gospod e mnooooogu golem pa taka da i ona e vo stadoto ovca , ane pastir.

На Antebellum и TheOtherMe им се допаѓа ова.
  18. topogan

topogan Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    81

epa nee vika: aj da gi trgneme ikonive i kazi sto sakas da napravime.Glupacka edna ,se igra so lugeto sto si imaat maka.

На TheOtherMe му/ѝ се допаѓа ова.
  19. topogan

topogan Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    81
    a epa odi uste dva tri pati , pa se sto ti pomognala ke ti naplati taka dobro da ne znaes gazot kaj ti e ,uste ako si imas sreka ima da si ja preusmeri kaj celoto nejzino semejstvo,zar kako si gi dotera so kuki i stanovi i koli i rabotni mesta boli glava, a so kupeni diplomi i sto e najloso nepismeni.Abe luge osvestete se ne se odi sekade. Po moe samo crkvicki sto izgradile luge i toa po nekoi sela kade sto ne mozes ni da gi najdes, a ne ovaa cel rubin karmin go skara na vremeto.

На rose60 и TheOtherMe им се допаѓа ова.
  20. TheOtherMe

TheOtherMe Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2016
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    97
    В
    Во право си за ова. Колку е значи злобна. А ги гледам син и и ќерка и се развозиле....ццц