Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Гатање, баење

Дискусија во '„Другата“ наука' започната од kiki-riki, 21 ноември 2009.

1. RumShtangla

RumShtangla Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2015
    Пораки:
    789
    Допаѓања:
    1.421
    Da ne dade gospod veke patot da me nanese na takvi raboti da baram pomos od takvi lugje,jeza me fakja uff uff

На acezmija и TheOtherMe им се допаѓа ова.
  2. Nikoli28

Nikoli28 Нов член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Jas sum nova ke ve zamolam za pomos imame blizok vo familijata sto mnogu pie i maltretira dali ste slusnale negde za pomos osven psihiatar toa ne pomogna fala na site odnapred sekoa pouka e dobredojdena

На TheOtherMe му/ѝ се допаѓа ова.
  3. TheOtherMe

TheOtherMe Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2016
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    97
    Јас сега да не се правам многу дека се разбирам, ама само една жена мислам дека многу помага. Пробајте кај Оливера во Дедебалци. Другово се е лажги со опашки. Јас само неа и верувам и веќе не одам кај било, далеку е комплицирано е, ама ќе се снајдете и ќе отидете. Верувај ми жената прави Чуда. И плус тоа самата е многу побожна, треба да отидеш и да видиш.

На Kokoskicka, Nikoli28 и acezmija им се допаѓа ова.
  4. Nikoli28

Nikoli28 Нов член

Се зачлени на:
    20 јуни 2016
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    1
    Ke moze li podetalno kako da ja najdeme telefon ili kade potocno se naogja sekoj den pokriticna im e situaciata :(

5. TheOtherMe

TheOtherMe Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2016
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    97
    Работи понеделник, среда и петок. Во строги пости и на празници не работи. Нема број, одиш сабајлето се запишуваш и си чекаш ред

На Nikoli28 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.507
    ееееее од тие два пати што сум била на гатачка била таа Оливера која асоцира на вештерка со крст во рака!
    Женава толку лош впечаток ми остааде , а гледам овде два-три профили нон стоп ја фалат ?!
    Мене лично ме истера надвор (што и беше незнам ) , на другите што беа со мене им кажа лаги кои никогаш не се случија , оваа Оливера од Дедебалци е вештерка која е во едно собче , наредено со икони , држи крст и си печали пари!
    Моето мислење за неа е пишано на темава одамна така да не ја повторувам случката со неа .... Не фрлајте за џабе пари да ја барате во тоа затуцано село !

На TheOtherMe и stilas7 им се допаѓа ова.
  7. stilas7

stilas7 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2010
    Пораки:
    1.050
    Допаѓања:
    694
    Najgolema vestrerka i negativna licnost.plus pravi magii za pari naracani od luge.

На anakonda88 и rose60 им се допаѓа ова.
  8. anakonda88

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.507
    Искрено не знам дали стварно постојат видовити луге , но после дотичнава Оливера од затуцаното село Дедебалци имам толку лошо искуство и негативно мислење за "таквите" !
    Стварно неколку овде и направија реклама али стварно на жената и фали уште една метла и да полета како вистинска вештерка , а овие новиве профили што ја фалат и ја рекламираат ке ги пријавам како тролови (бидејки и тоа се) !

На Евгениј на, ocicka2014 и stilas7 им се допаѓа ова.
  9. TheOtherMe

TheOtherMe Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2016
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    97
    Да заборавив да напоменам : тие што работата со црни магии ГИ БРКА НЕ ГИ ПРИМА поздрав

10. anakonda88

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.507
    хахахахаааааа таа вештерка прави магии за пари , али за твоја информација ме избрка зш сум била разголена (а носев рамбовка маица со долга сукња , на 40+) , треба да ти плати што ја рекламираш овде , тој што прави магии ( како таа) Господ ке им врати .

11. TheOtherMe

TheOtherMe Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2016
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    97
    Не брка за тоа. Точно е дека треба суќна. Јас кога бев бев со една друга жена, што тогаш ми беше блиска, а сега не ми е. Оливера ми рече кажи и на таа што е со тебе да не ми влегла тука. И не ја прими ја избрка. По некое време ја начекав во 2 часот сабајле како ми шепоти нешто над глава додека спијам. Значи Оливера знаеше со што се занимава и затоа ја избрка. Јас не ја рекламирам, само сум и многу благодарна и сигурна сум дека работи со добро. Жената дури говори црковен јазик кога се моли. Се влегува со долга суќна исто како во манастир. Секако дека си револтирана затоа што те избркала, затоа што не е до неа, Светците неа и кажуваат на кој ќе гледа а на кого не.

На Евгениј на, Kitty1992, maca cvet и 2 други им се допаѓа ова.
  12. anakonda88

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.507
    лажеш многу лажеш , кои светци кои бакрачи бе , она си има работа со гавол!
    Ме избрка заради што бев разголена , ти си нов профил јас сум член овде 6години , моето мислење од таа вештерка го споделив на темава во 2014 (штом дојдов дома и ја напишав случката ) ти тврдиш дека само на добри луге помагала а лошите ги бркала , е кажи ми зошто на темава беше прочуена дека прави црни магии за пари? Прочитај назад исто и на друго младо девојче го избркала , на тие што беа со мене им кажа глупости за кој им правел магии (а ништо не најдоја , а и лупаше имиња од памет ) ???
    Ти биди и благодарна на вештерката со крст во рака , и следниот пат ко ке одиш поздрави ја и кажи и дека Господ ке и врати ;)

На rose60 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. TheOtherMe

TheOtherMe Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2016
    Пораки:
    98
    Допаѓања:
    97
    Незнам од каде толку омраза во Вас. Тоа што сте тука член 6 години не ви дава за право да ме навредувате и да викате дека лажам. На крајот на краиштата, еден на сите ќе ни суди, а Тој вели да не шириме омраза.

На maca cvet му/ѝ се допаѓа ова.
  14. anakonda88

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.507
    каде виде ти омраза овде???
    Јас говорам само факти , ти кажувам дека 6години сум член и дека и порано на темава имаме со други членки коментирано за дотичната , пролистај назад во 2014 и ке ги видеш мислењата (тоа ми беше поентата) . Каде виде дека ширам омраза??? Јас ништо лажно не кажав , можеби за некого вистината боли и ја нарекува омраза за да испадне жртва ?!
    Слободно пролистај си и види (од повеке искуства на членки ) каква е таа личност !
    немам намера повеке да се расправам со тебе , изгледа ти има црна магија фрлено , па не можеш да ги видош фактите!

На rose60 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. My_Vezilka

My_Vezilka Истакнат член

Се зачлени на:
    19 февруари 2015
    Пораки:
    58
    Допаѓања:
    170
    Прилепчаниии..
    Слушнав во Прилеп имало некоја жена што гатала или нешто како ти ја кажувала судбината,не и го знам името ама многу била добра на една другарка мајка и била се и погодила..Жената била скромна и фина,не земала пари,ако и оставиш добро ако не пак добро..Да не сте слушнале нешто,да не ја имате посетено?

16. topogan

topogan Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    81

Drugarka ti ne li moze da ti dade kontakti koga veke ti kazala deka bila majka i .Znaci mnogu cudni komentari ima na fotumov.Bile , zadovolni si iskocile i molcat,pa pomogni mu na covek bre tuuuuu sto narod ke bevme.

На ana63, okcenzi, Sesil и 2 други им се допаѓа ова.
  17. topogan

topogan Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    81
    znae li nekoj na forumov da pomogne za otvaranje na sreka za ljubov i brak . ili mozebi za rasturanje na negativni vlijanija vrz osoba(zatvorenost,vrzuvanje,skrshena sreka , ukradeni alishta pa baeni na niv ...]Ako ima takov pomognete ama seriozno.

18. corapce

corapce Истакнат член

Се зачлени на:
    19 октомври 2015
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    342
    Од бајачи и гатачи, само полошо станува се. Не одете, тоа или е лага, или е чисто зло.

На Sesil му/ѝ се допаѓа ова.
  19. anakonda88

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.507
    Јас сум запрепастена!

20. topogan

topogan Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2015
    Пораки:
    103
    Допаѓања:
    81
    abe nee laga jas znam shto imale problem otishle i go reshile i se im e ok ,samo ne kazuvaat kade odat e toa e problemot